ajankohtaista2017_Erik Solin

Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

30.11.2017 Pro Psykologia -palkinto Depsy-tutkimusryhmälle

Psykologit vaikuttivat kansallisten terveyssuositusten muutokseen.

Lue lisää


25.11.2017 Annarilla Ahtola jatkaa liiton puheenjohtajana

Suomen Psykologiliiton liittovaltuusto valitsi tänään syyskokouksessaan yksimielisesti Annarilla Ahtolan jatkamaan liiton puheenjohtajana kaudella 2018 - 2019. Liiton uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jari Lipsanen tehtävästä luopuneen Tuula Hynnisen jälkeen.

Lue lisää


20.11.2017 Lasten oikeus ammattitaitoiseen opiskeluhuoltoon

Lapsille ja nuorille on laissa turvattu oikeus saada opetusta ja kasvatusta sekä opiskeluhuollon ja kouluterveydenhuollon palveluita päteviltä ammattilaisilta. Näin muistuttavat Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Suomen Terveydenhoitajaliitto, Suomen Psykologiliitto sekä Koulukuraattorit ry tänään Lasten oikeuksien päivänä.

Lue lisää


15.11.2017 Liiton tulevaisuustutkimuksesta alustavia tuloksia

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja ongelmien ennaltaehkäisy ovat jäsenten mielestä keskeisimpiä asioita liiton toiminnassa tulevaisuudessa. Vuorovaikutteiseen jäsenkyselyyn vastasi yli tuhat jäsentä. Kyselyn tuloksia jatkotyöstetään parhaillaan.

Lue lisää


9.11.2017 Komitean ehdotukset kuntoutuksen kokonaisuudistukseksi

Kuntoutuksen uudistamiskomitea on luovuttanut raporttinsa ministeri Pirkko Mattilalle 9.11. Psykologiliitto on reagoinut raportissa oleviin edotuksiin tuoreeltaan julkaisemalla tiedotteen.

Lue lisää


2.11.2017 Kauden ensimmäiset neuvottelutulokset syntyneet

Teknologiateollisuus ja Ylemmät toimihenkilöt YTN ovat päässeet neuvottelutuloksiin. Teknologiateollisuuden, suunnittelu- ja konsulttialan sekä tietotekniikan palvelualaa koskevien sopimusten synty edellyttää vielä järjestöjen hallintojen hyväksynnän. Sopimukset ovat kolmivuotisia ja sisältävät yhteensä 3,2 prosentin palkankorotukset kahdelle ensimmäiselle vuodelle.

Lue lisää


Seuraavat