Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

17.1.2019 Yliopistojen palkkausjärjestelmä uudistui – mahdollisuuksia palkankorotuksiin

Yliopistojen palkkausjärjestelmään on tullut tämän vuoden alussa merkittäviä muutoksia. Henkilökohtainen palkanosa muuttui rakenteeltaan. Myös menettelytapoja uudistettiin.

Lue lisää


14.1.2019 Vankilapsykologit pysyvät Rikosseuraamuslaitoksen alaisina

Rikosseuraamuslaitoksen (Rise) palveluksessa olevia psykologeja ei siirretä sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalle Vankiterveydenhuollon yksikköön. Risen johtoryhmä päätti asiasta joulukuussa.

Lue lisää


11.1.2019 Kiinnostaako toimiminen Henkilöarvioinnin sertifiointilautakunnassa?

Henkilöarvioinnin sertifiointilautakunnassa avautuu hakuun kaksi paikkaa toimikaudelle 2019–2021. Hakuedellytyksiä ovat Suomen Psykologiliiton jäsenyys sekä voimassa oleva psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti.

Lue lisää


10.1.2019 Valtion ja kunnan kertaerä maksussa – tarkista tammikuun palkkalaskelma

Julkisella sektorilla sovittiin viime neuvottelukierroksella erillisestä tuloksellisuuteen perustuvasta kertaerästä. Se maksetaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja valtion yleisen virka- ja työehtosopimuksen piirissä oleville työntekijöille tammikuun 2019 palkanmaksun yhteydessä.

Lue lisää


3.1.2019 Kela aloitti paperisten potilasasiakirjojen arkistoinnin

Kela alkoi vuoden alussa vastaanottaa ja arkistoida paperisia potilasasiakirjoja sosiaali- ja terveydenhuollon yksityisiltä palveluntuottajilta ja itsenäisiltä ammatinharjoittajilta, jotka ovat lopettaneet toimintansa.

Lue lisää


20.12.2018 Hyvää joulua ja mielenrauhaa kaikille!

Psykologiliitto kiittää jäseniä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta. Liiton toimisto on joulutauolla 24.12.–1.1. Hyvää joulua ja onnea uuteen vuoteen!

Lue lisää


Seuraavat


Vesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Miun sote

Vesa Nevalainen