Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

11.1.2019 9.24

Kiinnostaako toimiminen Henkilöarvioinnin sertifiointilautakunnassa?

Henkilöarvioinnin sertifiointilautakunnassa avautuu hakuun kaksi paikkaa toimikaudelle 2019–2021. Hakuedellytyksiä ovat Suomen Psykologiliiton jäsenyys sekä voimassa oleva psykologisen henkilöarvioinnin sertifikaatti.

Henkilöarvioinnin sertifiointilautakunnan valitsee Psykologiliiton hallitus. Valintakriteereissä painotetaan henkilöarviointityön kokemusta ja täydennyskoulutusta sekä alueellista ja organisatorista edustavuutta lautakunnan kokoonpanossa.

Lautakunnassa on korkeintaan seitsemän jäsentä, joista yksi edustaa Psykologiliittoa. Loput jäsenet ovat henkilöarviointityön ammattilaisia. Lautakunta kokoontuu tarpeen mukaan, keskimäärin neljä kertaa vuoden aikana. Jäsenyys edellyttää sitoutumista lautakunnan työhön myös kokousten välisenä aikana.

Psykologiliitto on kehittänyt sertifiointijärjestelmän henkilöarvioinnin ammattilaisille. Sertifikaatti todistaa henkilöarvion tilaajalle ja asiakkaille, että arvioija on pätevä tekemään psykologisia henkilöarviointeja tai osaamis- ja kompetenssipohjaisia henkilöarviointeja ja sitoutunut toiminnassaan noudattamaan Hyvän henkilöarvioinnin käsikirjan mukaisia periaatteita.

Psykologiliiton Henkilöarvioinnin sertifiointilautakunnan pääasiallinen tehtävä on myöntää henkilöarviointityön sertifikaatteja alan ammattilaisille. Lisäksi lautakunta ottaa kantaa henkilöarviointityöhön liittyviin kysymyksiin sekä mahdollisiin selvityspyyntöihin, jotka liittyvät sertifioitujen henkilöarvioijien toimintaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon voi lähettää 20.1.2019 mennessä osoitteeseen hrserti@psyli.fi. Lautakunnan seuraava kokous on 12.2. klo 12-16, mikä hakijoiden olisi hyvä varata kalentereihinsa.

Lisätietoa henkilöarvioinnin sertifikaateista ja lautakunnasta: http://www.psyli.fi/tietoa_psykologeista/henkiloarviointi

 


Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Miun sote

Vesa Nevalainen