Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

14.11.2015 13.35

Psykologiliiton kultainen ansiomerkki Tuomo Tikkaselle

Suomen Psykologiliiton hallitus on myöntänyt puheenjohtaja Tuomo Tikkaselle liiton kultaisen ansiomerkin tunnustuksena erityisen ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta koko liittoa ja sen jäsenistöä hyödyttäneestä työstä.

Tikkanen on toiminut Psykologiliiton puheenjohtajana vuodesta 1994 lähtien ja lopettaa tehtävässä vuoden vaihteessa.

- Tuomo Tikkasen ura psykologina ja liiton tehtävissä on aivan poikkeuksellinen. Hänen ansionsa ovat niin mittavat, että niitä on kaikkia mahdotonta tässä luetella, sanoo Psykologiliiton hallituksen varapuheenjohtaja Tuula Hynninen.

Tikkasen aikana liiton jäsenmäärä on yli kaksinkertaistunut. 

- Tämä on tapahtunut aikana, jolloin useat ammattijärjestöt menettävät jäseniään. Taloudellisen edunvalvonnan saralla yksi suurimmista Tikkasen saavutuksista on psykologien palkkauksen irrottautuminen hinnoittelusta kunta- ja yksityisellä sektorilla.

Tikkanen on puheenjohtajuutensa aikana toiminut myös muissa luottamustoimissa, kuten Akavan varapuheenjohtajana vuosina 2004–2009  ja Euroopan Psykologiliittojen Federaation EFPAn presidenttinä 1999–2007.

Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Miun sote

Vesa Nevalainen