Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

11.7.2018 10.37

Psykologiliitto SuomiAreenassa – tule mukaan!

Liitolla on Porissa keskustelutilaisuus ”Onko maailma turvallisempi kuin koskaan?” sekä Kansalaistorin ständi, jolla voi keskustella pop up -psykologin kanssa.

SA2017
Porin SuomiAreena-viikko alkaa maanantaina 16.7. Seuraa Psykologiliiton SuomiAreena-tunnelmia Facebookissa, Twitterissä ja verkkosivuilla. Klikkaa itsesi myös keskustelutilaisuuteen.

Tunnetko sinä olosi turvalliseksi?

Paneelikeskustelu ”Onko maailma turvallisempi kuin koskaan?” on keskiviikkona 18.7. klo 17.30 Antinkatu 5:n lavalla.

Psyykkiseen turvallisuuteemme pureutuu viisi keskustelijaa: strategiapäällikkö Ari Evwaraye, jihadismitutkija Atte Kaleva, oikeuspsykologi Tom Pakkanen, kriisi- ja katastrofipsykologian asiantuntija Eija Palosaari ja mediavaikuttaja Merja Ylä-Anttila.

Keskustelun juontaa MTV:n uutisankkuri Peter Nyman.

Keskustelun aikana kysymyksiä ja kommentteja voi twiitata #PsyliAreena2018.

Keskustelua voi seurata myös striimattuna MTV Katsomossa (sivu alkaa toimia tiistaina 17.7. klo 15). Myöhemmin keskustelun voi katsoa lisäksi Psykologiliiton jäsensivuilla.

Mitä kysyisit pop up -psykologilta?

Psykologiliitolla on ständi SuomiAreenan Kansalaistorilla maanantaista perjantaihin 16.–20.7. Ständillä on tavattavissa pop up -psykologi, jonka kanssa voi tulla keskustelemaan. Kysymyksiä voi jättää myös kirjallisesti, ja vastauksia voi lukea ständillä olevasta digitaalisesta esityksestä.

Teltta on Kansalaistorilla paikalla 25.

Psykologiliiton ammattiasioista vastaava psykologi Vera Gergov on mukana keskustelussa ”Mikä hiton uusi normaali? Nuoret haastavat päättäjiä”. Monikielisten suomalaisnuorten, Cultura-säätiön ja Mediakasvatuskeskus Metkan järjestämä tilaisuus on perjantaina 20.7. klo 10 BEPOP-lavalla.

Liitosta SuomiAreenassa voi lukea myös elokuussa ilmestyvästä Psykologi-lehdestä 5/2018.

Nähdään Porissa!

Lue juttu keskustelutilaisuudesta (13.6.)

Kuva: SuomiAreena, Psykologiliiton keskustelutilaisuus 2017


Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Miun sote

Vesa Nevalainen