Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

3.10.2018 14.56

Psykologit saivat edustajan ETENEen

Psykologiliiton Vera Gergov on Valtakunnallisen sosiaali -ja terveydenhuollon eettisen neuvottelukunnan ETENEn tuore psykologijäsen.

VeraGergov_JuhaSinisalo
Kuva: Juha Sinisalo
Valtioneuvosto nimitti syyskuun lopussa neuvottelukunnan jäsenet toimikaudelle 1.10.2018–30.9.2022. Liitossa ammattiasioista vastaava psykologi Vera Gergov on hammaslääkäri Ulla Hautasen henkilökohtainen varajäsen. Varajäsenillä on neuvottelukunnassa yhtäläinen läsnäolo- ja puheoikeus kuin varsinaisilla jäsenillä.

ETENEssä terveydenhuollon ammattihenkilöitä edustavat usein lääkärit. Gergov toteaa, että psykologin saaminen neuvottelukuntaan on Psykologiliiton vaikuttamistyön tulos.

ETENE käsittelee sosiaali- ja terveysalaan sekä potilaan ja asiakkaan asemaan liittyviä eettisiä kysymyksiä periaatteelliselta kannalta ja antaa niistä suosituksia.


Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Auringonlaskun ala

Vesa Nevalainen