Ajankohtaista

Ajankohtaista-osiosta löydät liiton ajankohtaiset uutiset, tiedotteet, blogi-kirjoitukset, tapahtumat ja niiden tallenteet. Medialle-osiosta löytyvät lehdistökuvat sekä Psykologiliiton asiantuntijoiden yhteystiedot toimittajien käyttöön.

Psykologi-lehden tiedot sekä liiton kannanotot ja muut julkaisut löytyvät Psykologiliitto-osiosta.


Uutiset

20.12.2017 15.16

Rahoitusalalle lakkovaroitus

Akavalainen ylempien toimihenkilöiden neuvottelujärjestö YTN on jättänyt lakkovaroituksen rahoitusalalle. Ala on ollut sopimuksettomassa tilassa joulukuun alusta, ja voimassa on ylityökielto.

YTN:n mukaan kiistaa on erityisesti siitä, että työnantaja aikoo yksipuolisesti lisätä viikonlopputöitä, eikä suostu neuvottelemaan asiasta. YTN katsoo, että viikonlopputöiden tulee olla vapaaehtoisia.

Mahdollinen työtaistelu toteutetaan 4. - 5.1., elleivät neuvottelut sitä ennen etene. Työtaistelu koskee kaikkia rahoitusalan työpaikkoja.

Rahoitusalalla työskentelee myös jokunen Psykologiliiton jäsen. Psykologiliiton hallitus tukee YTN:n hallituksen ratkaisua, joten mahdollinen työtaistelu koskee myös Psykologiliiton jäseniä, jotka ovat YTN:n rahoitusalan sopimuksen piirissä.

Lisätietoja asiasta ja sen kehittymisestä kannattaa katsoa YTN:n sivuilta  http://www.ytn.fi/index.php?news_id=1737

YTN:llä on jäsenille myös neuvontapäivystys, puh. 040 - 352 3671 arkisin klo 9-15 tai  sähköpostitse finanssi@ytn.fi.

Muokattu klo 18.24 lisäämällä YTN:n neuvonnan yhteystiedot.

 

Palaa otsikoihinVesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Auringonlaskun ala

Vesa Nevalainen