Jäsentietojen muutos

Jos yhteystiedoissasi tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit tehdä ne suoraan netissä.  Jäsentietojen päivitystä varten on käytettävä siihen tarkoitettua salasanaa, joka on eri kuin jäsenalueen salasana (sukunimesi suuraakkosin). Mikäli olet unohtanut jäsentietojen päivitykseen tarvittavan salansanan, sen voi tilata edellä olevan linkin kautta.

Halutessasi voit myös ilmoittaa tietojen muutoksista sähköpostilla Psykologiliiton jäsensihteerille Tarja Koivuniemelle  tai täyttämällä näillä sivuilla olevan jäsentietojen muutoslomakkeen.

Uuden jäsenkortin tulostaminen

Voit halutessasi tulostaa uuden jäsenkortin netissä samassa paikkaa, jossa voit muuttaa jäsentietojasi (ks. edellinen kappale).

Jäsensuhteen muutos

Jos jäät työttömäksi, äitiyslomalle, opintovapaalle tai jäsensuhteessasi tapahtuu muita muutoksia, ilmoita niistä liiton jäsensihteerille Tarja Koivuniemelle, puh. 09-6122 9133

Jäsenrekisterin tiedot

Psykologiliitto pitää jäsenistään jäsenrekisteritiedostoa, johon merkitään jäsenlomakkeessa olevat tiedot. Liiton jäsenrekisteriseloste on nähtävissä oheisessa liitteessä. Antamiasi jäsenrekisteritietoja käytetään hyväksi kotisivujen jäsenalueelle kirjautumisessa (vain jäsennumero ja sukunimi).   

Liiton jäsenrekisteriseloste