Nuorten Psykologien Verkosto

Nuorten Psykologien Verkosto NPV on työuraansa aloittelevien (tai vain itsensä nuoreksi kokevien) psykologien kollegio. Verkostolla on facebook-ryhmä, johon voivat hakea piakkoin valmistuvat psykologian opiskelijat ja valmistuneet psykologit. Status tarkistetaan Psykologiliitosta.

NPV:n idea on saattaa uraiältään nuoret psykologit yhteen eli tarjota psykologinaluille sosiaalinen tukiverkosto niin vapaa-ajan viettoon kuin ammatilliseen kehittymiseen. Verkosto järjestää valtakunnallista rentoa yhdessäoloa sekä koulutuksellista toimintaa, joka vastaa psykologiuran alun haasteisiin. Lisäksi nuorilla psykologeilla on ympäri Suomea paikallisryhmiä, jotka on listattuna NPV:n facebook-ryhmässä. 

Nuorten Psykologien Verkosto on osa Psykologiliiton organisaatiota. Tässä on oiva keino nauttia siitä kollegiaalisuudesta, joka koko ammattiliiton perustana on, ja saada samalla sopivaa lisävastinetta jäsenmaksuille. Psykologiliitto ylläpitää nuorten psykologien toimintaa muun muassa taloudellisesti ja tiedotuksen osalta.

Verkostolla on johtoryhmä, joka organisoi sen toimintaa. Sille voi esittää toimintaideoita osoitteeseen nuortenpsykologienverkosto(at)gmail.com.

Liity nyt ryhmään Facebookissa.