Hakeminen

Sertifioinnissa on kaksi vaihtoehtoa, toinen psykologeille (urheilu- ja liikuntapsykologi) ja toinen hakijoille, joilla on jokin muu pohjakoulutus (urheilun psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden edistämisen sertifikaatti).  Ennen kuin täytät hakemuksen, tutustu tarkkaan hakukriteereihin.

Pääset täyttämään urheilu- ja liikuntapsykologin sertifikaatin hakulomakkeen tästä ja urheilun psyykkisen valmennuksen ja liikunta-aktiivisuuden edistämisen sertifikaatin tästä.

Lisäksi tee Portfolio ja cv, jotka sinun tulee lähettää liitetiedostona. Portfoliossa tulee todentaa vapaamuotoisesti ne koulutukset, työtehtävät ja ohjaus (ohjaajan nimi ja pätevyys), joihin hakija haluaa viitata. Lisäksi työtehtävissä tulee kuvata urheilu-/liikuntapsykologisen toiminnan ajankohta, kesto ja sisältö.

Sertifiointilautakunta antaa hakemukseen vastauksen kolmen kuukauden kuluessa hakemuksen saapumisesta. Sertifiointimaksu (100 euroa uudelta tai uusinnalta) on maksettava 14 vuorokauden kuluessa päätöksen saamisesta.

Lisätietoja

Lisätietoja saa lautakunnan jäseniltä sähköpostitse: upserti@psyli.net.