Siirry sisältöön

Alennuksia Hogrefen koulutuksista

Hogrefe tarjoaa Psykologiliiton jäsenille koulutuksia alennettuun hintaan.

Mahdollinen jäsenhinta mainitaan kunkin koulutuksen yhteydessä erikseen.

Psykologia-lehti tarjoushintaan jäsenille

Psykologiliiton jäsenet saavat lehden vuosikerran 44 euron tarjoushintaan (norm. 54 euroa). Opiskelijoille tilaushinta on 20 euroa. Vuosikerran voi tilata myös kesken vuoden, jolloin tilaajalle lähetetään koko vuoden lehdet.

Psykologia-lehti seuraa psykologista ja sosiaalipsykologista tutkimusta kotimaassa ja ulkomailla. Lehti myös virittää keskustelua ajankohtaisista tieteellisistä kysymyksistä sekä seuraa eri työkentillä toimivien psykologien kannalta kiinnostavia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Vuonna 1965 perustettu Psykologisen seuran julkaisema Psykologia-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Jäsenetuna Persona Grata -sarjan kirjat 25 %:n alennuksella

Psykologiliiton jäsenet saavat 25 %:n alennuksen Liiton ja Editan Persona Grata-sarjasta.

Tutustu kirjasarjaan tästä: https://www.editapublishing.fi/tietokirjat/personagrata  tai kirjoittamalla hakusana ”Persona Grata” Edita Publishingin verkkokaupassa. Edun saa kampanjakoodilla pg25.

Tunne & Mieli -lehti

Psykologiliiton jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen Mielenterveyden keskusliiton omistamasta Tunne & Mieli -lehdestä, joka kertoo luotettavasti ja myönteisesti mielen hyvinvoinnista. Alennus koskee painetun sekä sähköisen lehden tilausta. Ilmoita tilauksen yhteydessä alennuskoodi TMPSYLI. Tutustu ilmaiseen näytenumeroon ja tilaa lehti osoitteessa: www.tunnejamieli.fi

 

Lehtikuningas.fi

Lehtikuningas.fi on Suomen suurin lehtitilausten jälleenmyyjä. Sieltä löydät yli 1000 lehteä ja tilaajalahjaa kampanjahintaan. Voit tilata lehtiä sekä itsellesi, että lahjaksi. Aina ilmainen toimitus eikä ylimääräisiä kustannuksia. Säästä jopa 94% lehtitilauksen normaalihinnasta.

Member+ etuna saat tiettyihin lehtiin ylimääräisen 10% alennuksen jo valmiiksi edullisiin hintoihin!

Lisätietoa ja alennuskoodin saat Member+-palvelun kautta kirjautumalla sisään sivuille osoitteesta https://memberplus.fi/etu/lehtikuningas-fi/

E- ja äänikirjapalvelut

Storytel-, Nextory- ja Bookbeat -kirjapalvelut tarjoavat jäsenetuna alennuksia palveluistaan. Tarjolla on kymmeniä tuhansia luettavia ja kuunneltavia kirjoja.

Member+ etuna saat maksutonta luku- ja kuunteluaikaa sekä alennuksia!

Lisätietoa ja alennuskoodin palveluihin saat Member+-palvelun kautta kirjautumalla sisään sivuille osoitteesta https://memberplus.fi/