Siirry sisältöön

Psykologi-lehti

Psykologi on Psykologiliiton julkaisema jäsen- ja ammattilehti, joka kertoo alan ajankohtaiset kuulumiset. Lehti jaetaan jäsenille painettuna neljä kertaa vuodessa, ja maksuton verkkoversio päivittyy jatkuvasti osoitteessa www.psykologilehti.fi.

Psykologilehti on tärkeä tiedotuskanava ammatillisissa ja järjestöllisissä asioissa. Tuhti tietopaketti tarjoaa tietoa, näkökulmia, henkilökuvia ja hyvää luettavaa kannesta kanteen. Verkkolehti täydentää painettua lehteä vielä laajemmalla juttuvalikoimallaan.

Psykologiliiton kalenteri

Jäsenet (muut kuin opiskelijat ja kaksoisjärjestäytyneet) saavat halutessaan jäsenetuna monipuolisen Psykologiliiton kalenterin. Kalenteria ei lähetetä automaattisesti, vaan se tilataan erikseen joko liittymisen yhteydessä tai ruksimalla jäsentietolomakkeella kohdan ”Haluan kalenterin”.

Kun kalenterin on kerran tilannut, se lähetetään jatkossa joka vuosi. Kalenteritilauksen voi halutessaan perua omissa jäsentiedoissa. Seuraavan vuoden kalenterit postitetaan loppuvuodesta. Jos olet jäänyt ilman kalenteria, laita viesti osoitteeseen toimisto@psyli.fi. Jos et tarvitse kalenteria, muistathan perua tilauksen, ettei kalenteria paineta ja lähetetä turhaan!

Kalenteri auttaa ajankäytön suunnittelussa ja sisältää arvokasta tietoa mm. järjestön toiminnasta, palveluista ja jäseneduista. Lisäksi kalenteriin on koottu tärkeitä yhteystietoja.

HUOM!

Kalenteritilauksen voi perua ja aktivoida uudestaan omissa jäsentiedoissa sähköisesti!

Kalenterietu ei koske opiskelijoita eikä kaksoisjärjestäytyneitä. Opiskelijat saavat kalenteriedun liittyessään työttömyyskassaan.