Siirry sisältöön

Tuetut lomat ja kurssit

PHT ry:n hyvinvointikurssit

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on yleishyödyllinen terveyden edistämisen järjestö. Se järjestää veikkausvaroin tuettuja 1. askel -hyvinvointikursseja aikuisille ja lapsiperheille. Kursseille voi hakea ympäri vuoden. Lue lisää ja hae!

Hyvinvointilomat ry:n tuetut lomat

Tuetut lomat järjestetään sosiaali- ja terveysministeriön tuella Veikkauksen tuotoista, yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa.  Lomat ovat vapaasti kaikkien haettavissa. Lomalaisten valinnoissa noudatetaan sosiaali- ja terveysministeriön ohjeita. Lomia voi hakea joka toinen vuosi. Lomalle lähtevä aikuinen ja yli 16-vuotias maksavat loman omavastuuhinnan. Ne ilmoitetaan tarkemmin lomien esittelyissä.  Alle 16-vuotiaat lapset lomailevat maksutta.

Lue lisää tuetuista lomista ja niiden kriteereistä.

Risteilyt ja laivat

Tallink Silja

Tallink Silja tarjoaa etuja vapaa-ajan matkustamiseen Club One -kanta-asiakasohjelman kautta. Club One on palkitseva kanta-asiakasohjelma, jossa on kolme tasoa: Bronze, Silver ja Gold. Kun liityt Tallink Siljan Club One -kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan ohjelman Silver-tasolle.

Tutustu etuun ja sen käyttöönottoon Member+ -sivustolla. Voit liittyä Club One -kanta-asiakkaaksi osoitteessa www.clubone.fi/erikoisliittyminen. Mikäli olet jo Tallink Siljan Club One -asiakas, voit pyytää päivittämään tasosi jäsenedun mukaisesti Silver-tasolle. Ohjeet jäsentason päivittämiseen löytyvät Member+ -sivuilta.

Eckerö Line

Eckerö Line myöntää Akava ry järjestöjen henkilöjäsenille 20 % alennuksen henkilölippujen risteily- ja reittimatkojen päivittäisestä verkkokauppahinnasta (kesälomakautena alennus on –10%).

Alennukset vain verkkokaupasta käyttämällä tuotekoodia varausvaiheessa.

Koodia voi käyttää myös yli 10 hengen varauksissa!

Voimassa oleva jäsen- /henkilökortti on varauduttava esittämään pyydettäessä lippujen lunastuksen yhteydessä. Ohjeet ja koodi löytyvät Member+ -sivuilta.

Majoitusetuja

Sokos Hotellien vapaa-ajan matkustuksen jäsenedut

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä www.sokoshotels.fi sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen.

Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Vaihtuvat jäsenedut löydät osoitteesta www.sokoshotels.fi

A-lomien lomamökit ja -huoneistot

A-lomat välittää akavalaisten liittojen jäsenille omia ja akavalaisten liittojen omistamia lomahuoneistoja. A-lomat omistaa Member+ -jäsenpalvelusivuston. Tutustu tarkemmin ja varaa lomahuoneistot varauskalenterista.

Hostellit etuhintaan Suomessa ja maailmalla

Kotimaassa majoitus jäsenhintaan

Edullista ja yhteisöllistä hostellimajoitusta jäsenhintaan. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen yöpymisestäsi kotimaan hostelleissa.

Varaa täältä jäsenhintainen majoitus.

Hostellialennus maailmalla

Voit ostaa kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Hostellikortilla saat vähintään 10 % majoitusalennuksen myös ulkomailla HI-hostelleissa, joita on valittavanasi lähes 3500 noin 90 maassa.

Hyödynnä hostelli-etu täällä.

Runsaasti hotellietuja Member+ -palvelussa

Akavan oma jäsenetupalvelu on koonnut sivuilleen lukuisia majoitus- ja lomaetuja. Rekisteröidy palvelun käyttäjäksi ja hyödynnä edut!

Auton vuokrausta

Hertz Autovuokraamo tarjoaa akavalaisten liittojen jäsenille Suomessa ja ulkomailla jopa 15 % alennusta. Tutustu ja hyödynnä etu autovuokraamoissa.

Varaukset www.hertz.fi, Hertz Varauspalvelusta puh. 0200 11 22 33 (0,75 EUR/min+pvm/mpm) tai omasta matkatoimistostasi.

Muista:

Jäsenedut.fi -palvelusta ja Member+ -palvelusta löydät runsaasti lisää loma- ja vapaa-ajan etuja. Edut saat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun.