Siirry sisältöön

Osa- tai kokoaikaisena yrittäjänä saat kaikkien muiden jäsenetujen lisäksi omia, yrittäjälle kohdennettuja etuja. Lisätietoa yrittäjyydestä löydät jäsensivuiltamme. Kannattaa olla Psykologiliiton yrittäjäjäsen!

AKY – Akavalaiset yrittäjät tarjoaa koulutuksia ja tilaisuuksia

AKY – Akavalaiset yrittäjät on korkeakoulutettujen yrittäjäjärjestö, joka toimii Psykologiliiton ja muiden jäsenliittojen yhteistyöelimenä. AKY täydentää liittojen yrittäjille suunnattuja palveluita ja on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. AKY huolehtii akavalaisten yrittäjien edunvalvonnasta. Psykologiliitolla on AKYn hallituksessa oma edustajansa.

AKY järjestää mm. erilaisia tilaisuuksia, koulutuksia ja seminaareja yrittäjille. Seuraa liiton tapahtumakalenteria ja viestintää ja tule mukaan! Lisätietoa AKYsta ja eduista    

Työterveyspalvelut yrittäjälle ja yrityksille etuhintaan!

Terveystalo

Terveystalo on Suomen suurin työterveyspalveluiden tuottaja Suomen kattavimmilla digitaalisilla palveluilla ja aukioloajoilla. Saat suoran yhteyden lääkäriin keskimäärin 7 sekunnissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Etäpalveluidemme lisäksi palvelemme myös kivijalassa noin 300 toimipaikassamme ympäri Suomen. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja toiminnallemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Olemme aidosti yrittäjän työterveyskumppani – pidämme sinut pelikunnossa: tuemme ja ennaltaehkäisemme työkykyriskejä, jotta voit työssä hyvin ja pysyt terveenä. Noin 90% akuuteista vaivoista voidaan hoitaa etänä ja kun asia vaatii hoitoa paikan päällä, koko valtakunnallinen verkostomme on käytettävissä.

 

Tarjouspyyntö työterveyspalveluista – Terveystalo

(Tarjouspyyntölomakkeella kysytään etukoodia, sen saat täältä)

 

Heltti

Heltti on vuonna 2013 perustettu työterveys- ja hyvinvointipalveluihin keskittynyt suomalainen yritys. Heltti auttaa sinua pitämään huolta itsestäsi, jotta voit yrittäjänä keskittyä olennaiseen – vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä. Saat apua aina kun tarvitset, siellä missä olet, sillä jopa 75% terveysasioista hoituu etänä. Käytössäsi ovat ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelumme kuten vuosittainen digitaalinen terveystarkastus, sekä fyysiset sairaanhoidon palvelut Heltin toimipisteillä ja kattavassa kumppaniverkostossamme. Tutustu Akavalaisille yrittäjille räätälöityihin palvelupaketteihimme:

 

Täsmä Työterveys

Täsmä Työterveys poisti työterveyshuollosta mutkat, jotta yrittäjän työ olisi helpompaa

  • Lakisääteiset palvelut tuodaan yrityksiin ja etäsairaanhoito älypuhelimeen.
  • Sairaanhoidon ensikontakti on suoraan lääkäri.
  • Selkeä sopimus ja hinta kiinteä – ei yllätyksiä yrittäjälle.

Yli 300 kokemusvuotemme ansiosta tiedämme, mikä työterveydessä on olennaista – ja keskitymme juuri siihen. Sinulle tämä tarkoittaa omistautunutta ja kustannustehokasta palvelua, meidän ammattilaisillemme mielekkäitä työpäiviä.

 

https://www.tasma.fi

Alennusta Hooklen sosiaalisen median markkinointipalvelun palvelumaksusta!

Yrittäjän arki on kiireistä ja some-markkinoinnin resurssit usein rajalliset.
Hooklen mobiilisovelluksella yrittäjä hoitaa bisneksensä sosiaaliseen mediaan alta aikayksikön.
Hooklen ilmainen perusversio soveltuu pienimuotoiseen sosiaalisen median hallinnointiin, ja AKY:n jäsenjärjestön jäsenenä saat Hookle Premiumin ensimmäisen 3 kuukautta ilmaiseksi vuositilauksen yhteydessä. Alennuskoodin voit lunastaa vaikka heti Hooklen asiakaspalvelusta: support@hookle.net, ja saat kaikki Premium-toiminteet käyttöön jo tänään! Vuositilaus laskutetaan 3kk ilmaisen jakson päätyttyä, jos tilausta ei ole peruttu (Vuositilaus 96,77€ + alv. Tutustu ajan tasalla oleviin Hookle Premiumin hintoihin.)

Hookle automatisoi yrittäjän some-markkinoinnin, se on nopea asentaa ja helppo käyttää. Hooklella:

  • Julkaiset useampaan kanavaan kerralla (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja Google My Business)
  • Suunnittelet ja ajastat viestit some-kalenteriin
  • Näet some-vaikutuksen yhdellä silmäyksellä
  • Jaat some-kanaviesi hallinnoinnin tarvittaessa tiimisi kanssa

Lataa Hookle tästä Android– tai iPhone-puhelimeesi
Varaa aika 15 minuutin demoon – opastamme palvelun käyttöönotossa ja muussa

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti etuhintaan!

Haluatko yrittäjille tarkoitetut edut, mutta et halua maksaa koko jäsenhintaa? Lunastamalla Psykologiliiton yrittäjäjäsenille tarkoitetun laajan palvelupaketin säästät vähintään kymmeniä euroja verrattuna siihen, että liittyisit Suomen Yrittäjien jäseneksi. Palvelupaketti avaa pääsyn kaikkiin SY:n jäsenetuihin, mutta ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä.

Psykologiliiton yrittäjäjäsen voi hankkia Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin hintaan 95 euroa/vuosi.

Palvelupaketin sisältö ja tilaaminen (SY)

Seminaarit ja koulutukset jäsenhintaan (SY)

Holvin yritystilipaketti ilmaiseksi 3 kk!


Holvi on uudenlainen, täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpito.

Holvin yritystili tarjoaa kaikki perinteisen tilin maksuominaisuudet. Holvin mobiilisovelluksen avulla seuraat tilitapahtumia näppärästi puhelimestasi. Saat jokaisesta ostoksesta ilmoituksen ja voit napata kuvan kuitista puhelimellasi ja tallentaa kuitit suoraan kirjanpitoon. Luot, lähetät ja seuraat laskuja helposti, ja Holvin raportointinäkymän ja alv-laskurin avulla tiedät tarkalleen, miten yritykselläsi menee.

AKYn kautta Psykologiliiton jäsenet saavat Holvi Pro -paketin käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Koodin alennukseen saat jäsensivuiltamme.

VirtuaaliLakimies yrittäjille

VirtuaaliLakimies tarjoaa yrittäjille lakitietoa liiketoiminnan hoitamisen tueksi. Palvelu on liiton jäsenille maksuton. Palvelu on Fondian sivuilla, Kampanjakoodin palvelun maksuttomaan käyttöön löydät jäsensivuiltamme. Kampanjakoodilla saat ilmaisten virtuaalilakimiehen artikkelien lisäksi käyttöösi ajantasaiset asiakirjamallit:

VirtuaaliLakimiehen Asiakirjamallit-paketti sisältää yritystoiminnan kannalta keskeisiä asiakirjamalleja kuten esimerkiksi yhtiön hallintoon ja henkilöstöön liittyviä liittyviä dokumentteja. VirtuaaliLakimies-palvelun asiakirjamallipaketti sisältää yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen. Asiakirjamallipaketti on käytännöllinen ja yksinkertainen asiakirjamallikokoelma päivittäisen liiketoiminnan tueksi.
Sinulla on käytössäsi automaattisesti kaikki asiakirjamalleihin tehdyt päivitykset esimerkiksi lakimuutoksen jälkeen ilman lisämaksua.

VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian juristien laatima sähköinen lakitietopankki, joka sisältää yli 1700 suomen- ja englanninkielistä, yrittäjille tärkeitä juridisia kysymyksiä käsittelevää artikkelia, yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen sekä tarkistuslistoja. Palvelun kattamia juridiikan alueita ovat muun muassa henkilöstö ja esimiestyö, liiketoimintasopimukset, tietosuoja, kuluttajansuoja ja tuotevastuu, yhtiöoikeus sekä julkiset hankinnat ja kilpailuoikeus.

Alennusta OP Kevytyrittäjä -palvelusta

Psykologiliiton jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Ilmoita liiton jäsennumerosi ottaessasi palvelun käyttöön. OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa  paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä, joskin toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyytesi voidaan katsoa sivutoimiseksi. 

Lisätietoja OP:n sivuilta