Siirry sisältöön

Osa- tai kokoaikaisena yrittäjänä saat kaikkien muiden jäsenetujen lisäksi omia, yrittäjälle kohdennettuja etuja. Lisätietoa yrittäjyydestä löydät jäsensivuiltamme. Kannattaa olla Psykologiliiton yrittäjäjäsen!

AKY – Akavalaiset yrittäjät tarjoaa koulutuksia ja tilaisuuksia

AKY – Akavalaiset yrittäjät on korkeakoulutettujen yrittäjäjärjestö, joka toimii Psykologiliiton ja muiden jäsenliittojen yhteistyöelimenä. AKY täydentää liittojen yrittäjille suunnattuja palveluita ja on Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. AKY huolehtii akavalaisten yrittäjien edunvalvonnasta. Psykologiliitolla on AKYn hallituksessa oma edustajansa.

AKY järjestää mm. erilaisia tilaisuuksia, koulutuksia ja seminaareja yrittäjille.

Lisätietoa AKYsta ja eduista    

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti etuhintaan!

Haluatko yrittäjille tarkoitetut edut, mutta et halua maksaa koko jäsenhintaa? Lunastamalla Psykologiliiton yrittäjäjäsenille tarkoitetun laajan palvelupaketin säästät vähintään kymmeniä euroja verrattuna siihen, että liittyisit Suomen Yrittäjien jäseneksi. Palvelupaketti avaa pääsyn kaikkiin SY:n jäsenetuihin, mutta ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä.

Psykologiliiton yrittäjäjäsen voi hankkia Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin hintaan 95 euroa/vuosi.

Palvelupaketin sisältö ja tilaaminen (SY)

Seminaarit ja koulutukset jäsenhintaan (SY)

Holvin yritystilipaketti ilmaiseksi 3 kk


Holvi on uudenlainen, täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpito.

Holvin yritystili tarjoaa kaikki perinteisen tilin maksuominaisuudet. Holvin mobiilisovelluksen avulla seuraat tilitapahtumia näppärästi puhelimestasi. Saat jokaisesta ostoksesta ilmoituksen ja voit napata kuvan kuitista puhelimellasi ja tallentaa kuitit suoraan kirjanpitoon. Luot, lähetät ja seuraat laskuja helposti, ja Holvin raportointinäkymän ja alv-laskurin avulla tiedät tarkalleen, miten yritykselläsi menee.

AKYn kautta Psykologiliiton jäsenet saavat Holvin Grower-paketin käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Koodin alennukseen saat jäsensivuiltamme.

VirtuaaliLakimies yrittäjille

VirtuaaliLakimies tarjoaa yrittäjille lakitietoa liiketoiminnan hoitamisen tueksi. Palvelu on liiton jäsenille maksuton. Palvelu on Fondian sivuilla, Kampanjakoodin palvelun maksuttomaan käyttöön löydät jäsensivuiltamme. Kampanjakoodilla saat ilmaisten virtuaalilakimiehen artikkelien lisäksi käyttöösi ajantasaiset asiakirjamallit:

VirtuaaliLakimiehen Asiakirjamallit-paketti sisältää yritystoiminnan kannalta keskeisiä asiakirjamalleja kuten esimerkiksi yhtiön hallintoon ja henkilöstöön liittyviä liittyviä dokumentteja. VirtuaaliLakimies-palvelun asiakirjamallipaketti sisältää yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen. Asiakirjamallipaketti on käytännöllinen ja yksinkertainen asiakirjamallikokoelma päivittäisen liiketoiminnan tueksi.
Sinulla on käytössäsi automaattisesti kaikki asiakirjamalleihin tehdyt päivitykset esimerkiksi lakimuutoksen jälkeen ilman lisämaksua.

VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian juristien laatima sähköinen lakitietopankki, joka sisältää yli 1700 suomen- ja englanninkielistä, yrittäjille tärkeitä juridisia kysymyksiä käsittelevää artikkelia, yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen sekä tarkistuslistoja. Palvelun kattamia juridiikan alueita ovat muun muassa henkilöstö ja esimiestyö, liiketoimintasopimukset, tietosuoja, kuluttajansuoja ja tuotevastuu, yhtiöoikeus sekä julkiset hankinnat ja kilpailuoikeus.

Alennusta OP Kevytyrittäjä -palvelusta

Psykologiliiton jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Ilmoita liiton jäsennumerosi ottaessasi palvelun käyttöön. OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa  paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä, joskin toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyytesi voidaan katsoa sivutoimiseksi. 

Lisätietoja OP:n sivuilta