Siirry sisältöön

Tälle sivulle kokoamme jäsenetuihin tarvittavia koodeja ja muuta yrittäjien materiaalia. Kaikki yrittäjien jäsenedut löydät täältä.

Yrittäjien koulutustapahtumien tallenteet

Erityisesti yrittäjille suunnattujen tapahtumien ja koulutusten tallenteet löydät jäsensivujen tapahtumatallenne-sivuilta.

Työterveyspalvelut yrittäjille

Terveystalo, Heltti ja Täsmä Työterveys tarjoavat etuhintaan työterveyspalveluja. Psykologiliiton jäsenet saavat nämä edut AKYn kautta. Terveystalon tarjouspyyntölomakkeella kysytään koodia alennusten saamiseksi. Koodi on AKY. Lue lisää työterveyseduista.

VirtuaaliLakimies yrittäjille

VirtuaaliLakimies tarjoaa yrittäjille lakitietoa liiketoiminnan hoitamisen tueksi. VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian juristien laatima sähköinen lakitietopankki, joka sisältää yli 1700 suomen- ja englanninkielistä, yrittäjille tärkeitä juridisia kysymyksiä käsittelevää artikkelia, yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen sekä tarkistuslistoja. on liiton jäsenille maksuton. Palvelu on Fondian sivuilla, klikkaa kohtaa “Aloita tästä ilmaiseksi”. Rekisteröitymisessä vaadittava kampanjakoodi: 2021PSYLI.

Kampanjakoodilla saat ilmaisten virtuaalilakimiehen artikkelien lisäksi käyttöösi ajantasaiset asiakirjamallit.

Uusi jäsenetu yrittäjille – Holvin yritystili

Holvi on uudenlainen, täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpito.

Holvin yritystili tarjoaa kaikki perinteisen tilin maksuominaisuudet. Holvin mobiilisovelluksen avulla seuraat tilitapahtumia näppärästi puhelimestasi. Saat jokaisesta ostoksesta ilmoituksen ja voit napata kuvan kuitista puhelimellasi ja tallentaa kuitit suoraan kirjanpitoon. Luot, lähetät ja seuraat laskuja helposti, ja Holvin raportointinäkymän ja alv-laskurin avulla tiedät tarkalleen, miten yritykselläsi menee.

AKYn kautta Psykologiliiton jäsenet saavat Holvin Grower-paketin käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua.

Voit avata yrityksellesi Holvi-tilin muutamassa minuutissa täältä. Alennuksen saat käyttämällä koodia AKYHOLVI.

Näytä sivu

Koulutusmateriaaleja

Helsingin yliopiston opiskelijoiden ainejärjestö Kompleksin järjestämän yrittäjä-illan 11.11.2020 diapaketti, kouluttajana järjestökoordinaattori Katja Vähäkangas