Kuvituskuva-Julkinen-Jasenyys-Erik-Solin

Psykologiliiton jäsenyys


Liiton jäsenenä olet osa yhteisöä, joka puolustaa etujasi työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. Jäsenenä saat myös useita konkreettisia etuja, joista enemmän kohdassa jäsenedut.

Psykologiliiton jäsenet kuuluvat liittoon alueellisten psykologiyhdistysten kautta. Voit olla jäsen siinä yhdistyksessä, jonka alueella asut tai teet työtä. Jos esimerkiksi asut Espoossa ja teet työtä Helsingissä, voit olla joko Uudenmaan yhdistyksen tai Helsingin yhdistyksen jäsen.

Psykologiyhdistyksiä on tällä hetkellä 18. Luettelon yhdistyksistä löydät näiden sivujen kohdasta yhdistykset. Lukuun ottamatta Ahvenanmaan yhdistystä kaikilla yhdistyksillä on omat kotisivut.

Palaa otsikoihin

Seniorijäsenet

Kaikki seniorijäseniä koskevat tiedot on koottu näiden nettisivujen jäsenalueelle. Seniorijäsenen jäsenmaksu on 7 euroa kuukaudessa ja 84 euroa vuodessa. 

Kun jäät eläkkeelle, muistathan ilmoittaa siitä Psykologiliittoon, tarja.koivuniemi(at)psyli.fi.

Voit jatkaa jäsenyyttäsi liitossa, mutta työttömyyskassassa et enää voi olla jäsenenä. Kassasta eroaminen tehdään aina kirjallisesti, esim. sähköpostilla opettajien.tk@opetk.fi. Jos jäät osa-aikaeläkkeelle tai kuntoutustuelle, älä eroa työttömyyskassasta.

Palaa otsikoihin


Vesa Nevalainen_Mauri Helenius_rajattu
Blogi

Miun sote

Vesa Nevalainen