Siirry sisältöön

Jäsenyys

Psykologiliiton jäsenyys kannattaa

Psykologiliiton jäsenenä olet osa kollegiaalista yhteisöä, joka puolustaa etujasi uran kaikissa vaiheissa ja yhteiskunnassa. Jäsenenä olet oikeutettu käyttämään monipuolisia jäsenetuja. Tervetuloa jäseneksi!

Psykologiliitto on tukenasi koko uran ajan – opiskelijasta eläkeläiseen

Psykologiliittoon voi liittyä opiskellessaan psykologin tutkintoon johtavassa koulutuksessa tai suoritettuaan psykologin tutkinnon. Ulkomailta valmistuneet voivat hakea jäsenyyttä, kun heillä on lupa harjoittaa psykologin ammattia Suomessa.

Psykologiliiton jäseneksi voit liittyä jo opiskeluaikana. Opiskelijat saavat kaikki samat edut kuin valmistuneet. Opiskelijasivuilta löydät lisätietoa opiskelijan jäsenyydestä.

Mitä hyödyn jäsenyydestä?

Jäseneksi liityttyäsi olet oikeutettu käyttämään Psykologiliiton monipuolisia jäsenpalveluita, mm. hyödyntämään neuvontapalveluidemme ja työpaikalla luottamusmiestemme tukea. Ammatti-, palkka- ja työsuhdeneuvonta, yrittäjäneuvonta sekä yksityiselämän lakineuvontapalvelut ovat käytettävissäsi. Palkansaajana voit liittyä työttömyyskassaan. Yrittäjänä saat lakisääteisen potilasvakuutuksen. Psykologin työssäsi sinua suojelee myös oikeusturva- ja vastuuvakuutus. Ammatilliset tietopaketit ja suositukset sekä ammattieettinen neuvonta vahvistavat psykologin osaamistasi.

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Psykologilehti sekä jatkuvasti päivittyvä digilehti ovat tärkeitä tiedotuskanavia psykologeja koskevista ajankohtaisista asioista.

Muista ainakin tämä

  • Yli 85% psykologiksi valmistuneista on järjestäytynyt Psykologiliittoon
  • Psykologiliitto on ainoa ammattiliitto pelkästään psykologeille tai psykologian opiskelijoille
  • Psykologiliitto on osa korkeasti koulutettujen keskusjärjestöä Akavaa
  • Psykologiliiton jäsenenä saat omien etujemme lisäksi kaikki Akavan jäsenedut käyttöösi

Liity jäseneksi

Psykologiliiton jäsenenä olet osa kollegiaalista yhteisöä, joka puolustaa etujasi uran kaikissa vaiheissa ja yhteiskunnassa.  

Jäsenmaksut

Jäsenmaksun suuruus riippuu työ- ja elämäntilanteestasi.

Jäsenedut

Psykologiliiton jäsenenä saat monta rahanarvoista etua.

Opiskelijat

Psykologiliitolla ei ole erillisiä opiskelijajäseniä, vaan opiskelijat ovat samanlaisia jäseniä kuin muutkin. Liitolla on n. 1700 opiskelijaa jäsenenä.

Seniorijäsenyys

Eläkkeelle siirtyneet liiton jäsenet voivat jatkaa jäsenyyttään liitossa, ja heillä on alennettu jäsenmaksu. Kaikki jäsenoikeudet ja lähes kaikki jäsenedut säilyvät.