Siirry sisältöön

Yrittäjyys

Mitä minun tarvitsee tietää ja tehdä ryhtyäkseni yrittäjäksi? Miten yrittäjä hinnoittelee palvelunsa? Yrittäjien perustietopaketti kertoo kaiken olennaisen tiedon. Täältä löydät myös tietoa yrittäjien ansioista ja palkkiotasosta.

Katso Psykologiliiton tiiviit ohjevideot!

Yrittäjän tietopaketti – mitä yrittäjän tulee tietää

Psykologiliitto tarjoaa jäsenilleen kattavan tietopaketin yrittäjyydestä sekä myös henkilökohtaista neuvontaa. Muistathan ilmoittaa yritystoiminnasta aina liittoon! Ilmoituksen löydät Jäsenen asiointipalvelusta.

Soteri-rekisteröinti

Sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaminen edellyttää, että palveluntuottaja ja palveluyksikkö on rekisteröity valtakunnalliseen palveluntuottajien rekisteriin (Soteri) ja rekisteröinnistä on tehty päätös. Täältä saat lisätietoja Soteri-rekisteröinnistä.

Psykologipalveluiden hinnoitteluopas

Uusi oppaamme yrittäjien avuksi! Kuinka asettaa omalle palvelulle tai tuotteelle voittoa tuottava ja kilpailukykyinen hinta? Kunnioita asiakasta, mutta muista myös oma arvosi ja työsi arvo.

Yrittäjien ansiot ja työtilanne vuonna 2023

Psykologiliitto selvitti loka-marraskuussa 2023 sekä päätoimisten että sivutoimisten yrittäjien ja ammatinharjoittajien työtilannetta ja ansioita.

Yksityisten psykologipalvelujen hinnat 2023

Psykologiliitto teki helmi-maaliskuussa 2023 tutkimuksen jäsentensä ammatinharjoittajina/yrittäjinä myymien psykologipalvelujen hinnoista. Yrittäjät voivat hyödyntää kyselyn vastauksia pohtiessaan omaa hinnoitteluaan.

Osakeyhtiön perustaminen

Perustaisinko osakeyhtiön? Mitä silloin tulee tietää ja ottaa huomioon?

Julkiset hankinnat ja ostopalvelut – yrittäjän muistilista

Tähän on koottu ammatinharjoittajan ja yrittäjän muistilista ostopalvelun tarjouskierrokseen osallistumiseksi.

Sairausvakuutuskorvaukset psykologin tutkimuksista

Psykologien tekemien tutkimusten sairausvakuutuskorvaukset