Siirry sisältöön

Neuvoja ja ohjeita

Paljonko kannattaa pyytää palkkaa? Miten teen rakenteisen kirjauksen? Olen menossa oikeuteen todistamaan – miten toimin? Psykologiliitto auttaa jäseniään monin tavoin. Verkosta löydät paljon tietoa ja ohjeita, ja tarvittaessa neuvomme sinua henkilökohtaisesti.

Neuvontapalvelut

Kysymyksiä työhön, työsuhteeseen tai yrittäjyyteen liittyen? Jos et löydä etsimääsi tietoa verkosta, ota meihin yhteyttä, niin ratkotaan pulmat …

Psykologin ammatillinen työskentely

Psykologi tähtää ammatillisessa työskentelyssään laadukkaaseen, tieteellisesti perusteltuun ja ammattieettisesti korkeatasoiseen toimintaan. Tämä edellyttää monipuolisia tietoja koskien mm. potilasasiakirjojen laatimista, tietosuojan huomioimista ja moniin erityisen haastaviin tehtäviin liittyvien ammattikäytänteiden riittävää hallitsemista.   Tässä osiossa kuvataan Psykologiliiton tuottamia tai koostamia psykologin ammatillista työskentelyä tukevia ohjeita ja suosituksia.

Työelämäopas

Katso Psykologiliiton tiiviit ohjevideot!

Palkka ja työsuhteen ehdot

Katso Psykologiliiton tiiviit ohjevideot!

Yrittäjyys

Mitä minun tarvitsee tietää ja tehdä ryhtyäkseni yrittäjäksi? Miten yrittäjä hinnoittelee palvelunsa? Yrittäjien perustietopaketti kertoo kaiken olennaisen tiedon. Täältä löydät myös tietoa yrittäjien ansioista ja palkkiotasosta.   Katso Psykologiliiton tiiviit ohjevideot!

Opiskelijoiden jäsensivu

Jäsenalueelle on koottu opiskelijoille tarkoitettua tietoa työelämästä ja harjoittelusta sekä palkkauksesta erilaisiin psykologian opiskelijoiden tekemiin työtehtäviin.   Liiton toimisto auttaa opiskelijoita kaikissa työelämään ja työharjoitteluun liittyvissä kysymyksissä. Opiskelijoille on oma opiskelijaneuvonta, johon voi ottaa yhteyttä osoitteeseen opiskelijaneuvonta@psyli.fi.   Muissa opiskelija-asioissa voi ottaa yhteyttä liiton opiskelijasihteeriin Julia Sangervoon (julia.sangervo@psyli.fi). Mikäli yhteystietoihisi tulee muutoksia, muistathan korjata ne jäsentietoihisi.   –>  Katso Psykologiliiton tiiviit ohjevideot!