Siirry sisältöön

Tärkeimmät edut liittyvät erilaisiin neuvontapalveluihin, joissa käytössäsi ovat juuri psykologin ammatin erityiskysymyksiin erikoistuneet huippuasiantuntijat. Liitto on neuvotellut jäsenilleen myös paljon muita etuja, joista osan Akava-yhteisön kautta. Tutustu ja nappaa alennukset! 

Löydät kaikki jäsenedut ja alennuskoodit verkon jäsensivuilta!

Työsuhde- ja ammattineuvonta

Psykologiliiton neuvontapalvelut auttavat, kun tarvitset apua työhön, työsuhteeseen, palkkaukseen tai yrittäjyyteen liittyvissä asioissa.

Tapahtumat ja koulutukset

Liiton päätapahtuma Psykologipäivät järjestetään seuraavan kerran keväällä 2023. Tapahtumia ja koulutuksia niin etänä kuin läsnä järjestävät monet liiton toimijat – alueyhdistykset, ammatilliset työryhmät, seniorit ja NPV (Nuorten Psykologien Verkosto). Koulutuksia ja tapahtumia järjestetään myös yhteistyössä muiden liittojen ja toimijoiden kanssa. Ajankohtaiset tapahtumat löydät Tapahtumakalenterista.

Työttömyysturva

Liiton palkansaajajäsenet voivat liittyä Opetus ja tiede -työttömyyskassaan. Myös opiskelijat voivat liittyä kassaan tehdessään opetus-, ohjaus- tai psykologin työtä. Kassaan kannattaa liittyä viimeistään harjoitteluaikana.

Vakuutusturva

Yhteistyökumppanina on Pohjola Vakuutus Oy

  • Jäsenet on vakuutettu järjestövakuutuksella toimiessaan liiton luottamustehtävissä
  • Oikeusturvavakuutus koskee kaikkia jäseniä
  • Vastuuvakuutus ja potilasvakuutus hyödyttävät erityisesti yrittäjiä
  • Vakuutusetuja saa myös kodin ja perheen vakuutuksista, Kaskosta ja henkivakuutuksesta

Pankkiasiat

Yhteistyökumppanina on Danske Bank. Tarkista, mitä etuja sinulle kuuluu liiton jäsenenä!

  • Asuntolainaedut, sijoittamisen edut ja vastavalmistuneen edut

Yrittäjien edut

Sivu- tai päätoimisena yrittäjänä saat muiden jäsenetujen lisäksi yrittäjälle kohdennettuja lisäetuja, kuten valmiiksi kilpailutetun työterveyshuollon.

Yksityisoikeudellinen neuvonta

Psykologiliiton jäsenillä on jäsenetuna oikeus saada Eversheds Asianajotoimisto Oy:stä maksutonta puhelinneuvontaa jäsenten yksityiselämään kuuluvissa oikeudellisissa asioissa, esimerkiksi testamentti-, perheoikeus- ja vahingonkorvausasioissa.

Lehti ja kalenteri

Jäsen- ja ammattilehtesi kertoo alan ajankohtaiset kuulumiset neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna. Verkkoversio päivittyy jatkuvasti osoitteessa www.psykologilehti.fi. Saat paperisen taskukalenterin tilaamalla sen Jäsenen asioinnin kautta.

Alennusta asusteista, muista tuotteista ja palveluista

Liitto tarjoaa alennuksen kotimaisten Alpa-neuleiden nettikaupasta. Etuja saat myös esimerkiksi urheiluvaatteista, silmälaseista, kirjoista, lehdistä, äänikirjapalveluista, auton vuokrauksesta sekä liikuntapalveluista. Suurin osa alennuksista löytyy Member+ -palvelun kautta.

Lomat, mökit, risteilyt ja majoitus

Liiton jäsenet voivat hakea tuettuja hyvinvointilomia. Myös lomamökkejä on tarjolla edulliseen jäsenhintaan. Muista käyttää jäsenen etukoodeja myös varatessasi risteilyjä tai hotellimajoitusta!