Siirry sisältöön

Kuntien hyvät työkäytännöt kiertoon!

Kunta-alalla on menossa Hyvä kiertämään -kampanja, jossa kerätään työelämän hyviä kehittämistekoja. Parhaat teot palkitaan kesäkuun lopussa virtuaaligaalassa. Kampanjasta vastaa kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko 2020.

Lue lisää Kuntekon sivulta.

Kuka tahansa voi kertoa kehittämisideansa ja ratkaisunsa Tekojen torilla eli sivustolla, jossa on jo yli 600 aiemmin kerättyä tarinaa työelämän kehittämisestä eri puolilta Suomea.

Kehittämisteot voivat olla isoja muutoksia tai pieniä arjen työtä helpottavia tekoja. Tekijänä voi olla yksittäinen henkilö tai kokonainen työyhteisö. Teot voivat olla myös ajalta ennen koronaepidemiaa tai tästä hetkestä. Ainoa vaatimus on, että teoilla on kehitetty työelämää kunta-alalla.

Pienestäkin teosta voi olla iso apu jollekin toiselle. Kampanja päättyy 14.6. Kaikki siihen mennessä ilmoitetut kehittämisteot ovat mukana kilpailussa. Voit myös vinkata jonkun muun tekemästä hyvästä kehittämistyöstä.

Parhaat jaetut teot palkitaan toimialoittain Hyväntekijät-kunniakirjalla. Hyviä tekoja nostetaan myös esille Kuntekon somessa ja verkkosivuilla sekä kampanjassa mukana olevien kunta-alan järjestöjen verkostoissa. Palkintojen jakoa varten järjestetään virtuaaligaala.

Kampanjassa ovat mukana KT Kuntatyönantajat sekä pääsopijajärjestöt JUKO, SOTE ja Julkisen alan unioni JAU.​

Lue lisää Kuntekon sivulta.