Siirry sisältöön


Pyry on yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää psykologisen tiedon tuottamista ja käyttöä sekä tämän tiedon välitystä yhteiskunnassa. Pyry toimii myös psykologian järjestöjen yhteistyöelimenä.

Pyryn jäseniä ovat Suomen Psykologiliitto ry, Suomen Psykologinen Seura ry ja Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry.

Pyry voi osallistua kansainvälisten ja kansallisten kongressien, symposiumien ja muiden koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Se voi myös myöntää apurahoja, jotka on tarkoitettu ulkomaille suuntautuviin kongressi- ja opintomatkoihin. Haku aukeaa loppuvuodesta ja on auki helmikuun loppuun saakka. Lisäksi Pyry edistää jäsenyhdistystensä ja niiden jäsenten yhteenkuuluvuutta, järjestää kokouksia ja muita yhteisiä tilaisuuksia sekä harjoittaa tiedotus-, julkaisu- ja kustannustoimintaa.

Pyryn jäseniä voivat olla valtakunnalliset psykologian alan rekisteröidyt yhdistykset. Sen toimielimet ovat järjestön kokous ja hallitus.

Hallitukseen kuuluvat kaudella 2022-2023 Jari Lipsanen, varapuheenjohtaja Erja Kivineva sekä jäsenet Jarkko Hautamäki ja Sara Lindqvist. Pyryn sihteerinä toimii Psykologiliiton Mia Uusioja.

Yhteystiedot:

Mia Uusioja

mia.uusioja@psyli.fi

EuroPsy, testilautakunta, Pyry ry
Tavoitettavissa maanantaisin