Siirry sisältöön


Pyry on yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää psykologisen tiedon tuottamista ja käyttöä sekä tämän tiedon välitystä yhteiskunnassa. Pyry toimii myös psykologian järjestöjen yhteistyöelimenä.

Pyryn jäseniä ovat Suomen Psykologiliitto ry, Suomen Psykologinen Seura ry ja Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry.

Pyry voi osallistua kansainvälisten ja kansallisten kongressien, symposiumien ja muiden koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Se voi myös myöntää apurahoja, jotka on tarkoitettu ulkomaille suuntautuviin kongressi- ja opintomatkoihin. Haku aukeaa loppuvuodesta ja on auki helmikuun loppuun saakka. Lisäksi Pyry edistää jäsenyhdistystensä ja niiden jäsenten yhteenkuuluvuutta, järjestää kokouksia ja muita yhteisiä tilaisuuksia sekä harjoittaa tiedotus-, julkaisu- ja kustannustoimintaa.

Pyryn jäseniä voivat olla valtakunnalliset psykologian alan rekisteröidyt yhdistykset. Sen toimielimet ovat järjestön kokous ja hallitus.

Hallitukseen kuuluvat kaudella 2020–2021 puheenjohtaja Annarilla Ahtola (28.4.2021 saakka), varapuheenjohtaja Jari Lipsanen sekä jäsenet Jarkko Hautamäki ja Otso Lensu. Pyryn sihteerinä toimii Psykologiliiton erityisasiantuntija Max Ervast.

Yhteystiedot:

Max Ervast

Erityisasiantuntija

ammattineuvonta@psyli.fi

Neuvonta psykologin työhön ja ammattiin liittyvissä asioissa, kuntasektorin palkkaneuvonta, också svenskspråkiga ärenden

Puhelimitse tavoitettavissa: ma klo 11.00–12.00, ti klo 11.00-12.00, ke klo 16.15–17.00, to klo 15.00–17.00, pe klo 16.15–17.00