Siirry sisältöön

Nuorten Psykologien Verkosto NPV on työuraansa aloittelevien (tai vain itsensä nuoreksi kokevien) psykologien kollegio. Verkostolla on aktiivinen Facebook-ryhmä, johon voivat hakea piakkoin valmistuvat psykologian opiskelijat ja valmistuneet psykologit. Liiton jäsenyys tarkistetaan Psykologiliitosta.

NPV:n idea on saattaa uraiältään nuoret psykologit yhteen eli tarjota sosiaalinen tukiverkosto niin vapaa-ajan viettoon kuin ammatillisten asioiden ajamiseen. Verkosto järjestää uran alkuvaiheessa oleville psykologeille suunnattua toimintaa sekä valtakunnallisesti että yhteistyössä alueellisten jäsenyhdistysten kanssa. Päätapahtuma, Nuori Psykologi -päivät, järjestetään joka toinen vuosi.

Nuorten Psykologien Verkosto on osa Psykologiliiton organisaatiota ja johtoryhmä toimii hallituksen alaisena työryhmänä. Psykologiliitto tukee nuorten psykologien toimintaa muun muassa taloudellisesti ja tiedotuksen osalta.

Verkostolla on johtoryhmä, joka organisoi sen toimintaa. Sille voi esittää toimintaideoita osoitteeseen nuortenpsykologienverkosto(at)gmail.com.

Nuorten Psykologien Verkoston johtoryhmä 2023

  • Puheenjohtaja: Joanna Palén
  • Muut jäsenet: Joel Alho, Volkan Topal ja Titta-Maria Kettunen

Yhteydenotot: nuortenpsykologienverkosto@gmail.com

Facebook-ryhmät

NPV:n toimintaa ja keskustelua voit helpoiten seurata liittymällä Facebook-ryhmään.

Voit myös liittyä NPV:n paikallisiin Facebook-ryhmiin:

NPV on nuorten ja nuorenmielisten psykologien kollegiaalinen verkosto. Liity Facebook-ryhmään ja tule mukaan!