Siirry sisältöön

Mikko Salo Vakavan puheenjohtajaksi

Psykologiliitto on yksi 16 akavalaisesta liitosta, joiden yhteistyöelin on Vakava ry. Nyt Vakava on saanut uudeksi puheenjohtajakseen Loimu ry:n toiminnanjohtajan Mikko Salon.

Pienten ja keskisuurten liittojen yhteenliittymä Vakava ry valitsi puheenjohtajakseen Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liiton Loimun toiminnanjohtajan Mikko Salon vuoden 2020 loppuun asti. Vakavaan kuuluu liittoja useilta eri työmarkkinasektoreilta. Sen jäsenliitot edustavat yhteensä noin 80 000:ta korkeasti koulutettua asiantuntijaa.

Psykologiliitto kuuluu Vakava-jäsenyytensä kautta Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestöön JUKOon ja Ylemmät toimihenkilöt YTN:ään. Vakava toimii akavalaisten jäsenjärjestöjensä yhteistyöelimenä sekä informaatio- ja vaikuttamiskanavana. Psykologiliiton puheenjohtaja Annarilla Ahtola kuuluu Vakavan hallitukseen.

– Vakavan kautta vaikutamme yhteistyössä tärkeisiin asioihin työmarkkinoilla ja yhteiskunnassa. Vakava on merkittävä sote-alan liittojen keskittymä Akava-yhteisössä, Ahtola toteaa.

Tutustu tarkemmin Vakavaan täällä.