Siirry sisältöön

Psykologit ovat keskustelevia ja aktiivisia asiantuntijoita. Siksi Psykologiliittokin on mukana vaikuttamassa monissa kanavissa. Seuraa liiton viestintää, ja tiedät mistä puhutaan!

Facebook

Facebook-sivulla jaamme liiton yleistä viestintää ja kiinnostavia juttuja. Pysy ajan tasalla uutisista ja liity mukaan! Sivu on kaikille avoin ja sillä on yli 20 000 seuraajaa.
Facebook: @Psykologiliitto

Psyliforum

Jäsen: olethan jo liiton oman Facebook-ryhmän Psyliforumin jäsen? Jos et, kipin kapin liittymään, niin pääset keskustelemaan ja jakamaan tietoasi. Ryhmä on vain Psykologiliiton jäsenille, ja mukana onkin yli 3000 jäsentä. Psykologiliiton jäsenyys tarkistetaan ennen ryhmään hyväksymistä.
Facebook: @Psyliforum

Muut Facebook-ryhmät

Psykologeilla ja yhdistyksillä on myös lukuisia omia Facebook-sivuja ja -ryhmiä, joissa on vilkasta keskustelua ja tiedonjakoa. Näitä ryhmiä liitto ei hallinnoi millään tavalla.
Tutustu ryhmiin

X / Twitter

Tiivistä asiaa merkkimäärän puitteissa. Liity mukaan seuraajaksi ja osallistu keskusteluun. Psykologien ja psykologian asiat kiinnostavat laajasti, joten liitto jakaa uutisiaan myös X-alustalla, joka ennen Twitterinä tunnettiin. Tykkää, jaa ja osallistu!
X / Twitter: @Psykologiliitto

Instagram

Psykologiliitto on aktiivinen Instagramissa. Ota seurantaan!
Instagram: @psykologiliitto
Opiskelijapromoottorin Instagram: @psyliopiskelijoille

LinkedIn

Psykologiliitto löytyy myös LinkedInistä, joten vaikkapa erilaiset luottamustoimet tai sertifikaatit voi linkittää liiton profiiliin.
LinkedIn: Suomen Psykologiliitto

Psykologilehti

Löytyyhän kirjanmerkeistäsi jo Psykologilehti.fi? Printtilehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, mutta verkkolehtemme elää 24/7. Huomasithan, että juttuja voi jakaa sosiaaliseen mediaan myös suoraan verkkolehdestä?
psykologilehti.fihttps://psykologilehti.fi

Uutiskirje

Jäsenenä saat liiton uutiskirjeen sähköpostiisi joka toinen viikko. Se on jäsenen tärkein tiedonlähde. Uutiskirjeet löytyvät myös verkon jäsensivuilta, joten voit palata tarkistamaan jonkin asian, jos sähköposti meni ohi.

Jos et saa uutiskirjettä, tarkistathan, että jäsentiedoissasi on oikea sähköpostiosoite. Voit myös lähettää viestin verkossa Jäsenen asiointipalvelussa tai sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelu@psyli.fi ja pyytää lisäämään oman sähköpostiosoitteen takaisin listalle.