Siirry sisältöön

Psykologit ovat keskustelevaa ja aktiivista porukkaa. Siksi Psykologiliittokin on mukana vaikuttamassa monissa kanavissa. Seuraa liiton viestintää, ja tiedät mistä puhutaan!

Facebook

Facebook-sivulla jaamme liiton yleistä viestintää ja kiinnostavia juttuja. Pysy ajan tasalla uutisista ja liity mukaan! Sivu on kaikille avoin ja siinä on yli 20 000 jäsentä.
Facebook: @Psykologiliitto

Psyliforum

Jäsen: olethan jo liiton oman Facebook-ryhmän Psyliforumin jäsen? Jos et, kipin kapin liittymään, niin pääset keskustelemaan ja jakamaan tietoasi. Ryhmä on suljettu ja siinä on yli 1800 jäsentä. Psykologiliiton jäsenyys tarkistetaan ennen ryhmään hyväksymistä.
Facebook: @Psyliforum

Muut Facebook-ryhmät

Psykologeilla ja yhdistyksillä on myös lukuisia omia Facebook-sivuja ja -ryhmiä, joissa on vilkasta keskustelua ja tiedonjakoa. Näitä ryhmiä liitto ei hallinnoi millään tavalla.
Tutustu ryhmiin

Twitter

Tviit tviit, visertää Twitter. Liity mukaan seuraajaksi ja osallistu keskusteluun. Psykologien ja psykologian asiat kiinnostavat laajasti, joten liitto jakaa uutisiaan myös Twitterissä. Tykkää, jaa ja osallistu!
Twitter: @Psykologiliitto

Instagram

Psykologiliitto on aktiivinen Instagramissa. Ota seurantaan!
Instagram: @psykologiliitto
Opiskelijasihteerin Instagram: @psyliopiskelijasihteeri

LinkedIn

LinkedIn: Suomen Psykologiliitto

Psykologilehti

Löytyyhän kirjanmerkeistäsi jo Psykologilehti.fi? Printtilehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, mutta verkkolehtemme elää 24/7. Huomasithan, että juttuja voi jakaa sosiaaliseen mediaan myös suoraan verkkolehdestä?
psykologilehti.fi

Uutiskirje

Jäsenenä saat liiton uutiskirjeen sähköpostiisi joka toinen viikko. Se on jäsenen tärkein tiedonlähde. Uutiskirjeet löytyvät myös verkon jäsensivuilta, joten voit palata tarkistamaan jonkin asian, jos sähköposti meni ohi. Jos et saa uutiskirjettä, tarkistathan, että jäsentiedoissasi on oikea sähköpostiosoite.