Siirry sisältöön

Psykologiliitto tarjoaa webinaarisarjan kriisivalmiuksista

Psykologiliitto ja Hogrefe Psykologien Kustannus vastaavat koronatilanteen tuomaan kentän tarpeeseen ja järjestävät yhteistyössä psykologeille suunnatun webinaarisarjan. Koulutukset ovat Psykologiliiton jäsenille maksuttomia.

Sisällöistä vastaa Psykologiliiton Kriisi- ja traumapsykologian ammatillinen työryhmä. Noin 45 minuutin mittaiset verkkovälitteiset tietopaketit valmentavat kriiseihin, niiden kohtaamiseen ja hoitoon. Webinaarisarja alkoi 15.4. psykologi, psykoterapeutti, kriisi- ja traumapsykologian ammatillisen työryhmän ja SPR:n psykologien valmiusryhmän jäsen, THL:n erikoistutkija Ferdinand Garoffin luennolla siitä, miten tukea kriisissä olevaa ihmistä.

Seuraavat luennot ovat 22.4. ja 29.4. 2020. Ne, jotka eivät mahdu mukaan, voivat katsoa videotallenteet jälkeenpäin liiton jäsensivuilta (LINKKI). Luennot ovat Psykologiliiton jäsenille maksuttomia ja vaativat kaikilta ennakkoilmoittautumisen. Verkkoluennot kestävät noin 45 minuuttia.

Keskiviikko 22.4.2020 klo 11.30

Eija Palosaari: Psykologin omat reaktiot, läheisyyden ja etäisyyden säätely

Aiheena koulutuksessa ovat psykologin omat reaktiot ja miten ne voivat heijastua työhön, sekä läheisyyden ja etäisyyden säätely kriisiin liittyvissä kohtaamisissa. Kouluttajana on PsT, traumapsykoterapeutti VET ja kriisipsykologi Eija Palosaari.

Keskiviikko 29.4.2020 klo 11.30

Lisa Friberg: Yksilöä, asian­tun­ti­ja-aut­ta­jaa ja ter­vey­sor­ga­ni­saa­tio­ta suojaavat tekijät

Psykologi, psykoterapeutti Lisa Friberg kertoo, mitä on hyvä tietää tekijöistä, jotka suojaavat yksilöä, asiantuntija-auttajaa ja terveysorganisaatiota. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 20.4. ja löydät sen tämän linkin takaa.

Keskiviikko 6.5.2020 klo 11.30

Pia Puolakka: Ammattietiikka poikkeusoloissa ja etäyhteyksillä

Oikeuspsykologi, psykoterapeutti, ammattieettisen lautakunnan jäsen ja Rikosseuraamuslaitoksen projektipäällikkö Pia Puolakka käsittelee esityksessään sitä, miten psykologityö toteutuu etäyhteyksillä ammattieettisesti oikealla tavalla ja mitä ammattieettisiä haasteita poikkeusolosuhteisiin liittyy. Ilmoittautuminen alkaa 27.4. tämän linkin takana.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja lähempänä ajankohtaa linkin webinaariin.