Siirry sisältöön

pyry, apuraha

Pyry jakoi apurahoja

Psykologien yhteistyöjärjestö Pyry on myöntänyt 22 yksittäistä apurahaa ja yhden korkeintaan 1000 euron yhteisen matka-apurahan psykologian opiskelijajärjestö SPOL:lle. Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi Pyryn apurahoja myönnettiin 2021 myös etätapahtumiin ja pienemmille summille kuin 500 €.

Apurahan saivat Jarno Tuominen, Tuulia Lepistö-Paislen, Ville Puonti, Riikka Lindström, Jukka Oksanen, Nina Pyykkönen, Markus Mattsson, Salla Oksman, Katja Koivisto, Ferdinand Garoff, Katarina Kiiskinen, Piia Hyytinen, Pekka Lyytinen, Eeva Dunderfelt-Lövegren, Sanna Korpela, Katja Dindar, Samuli Kangaslampi, Pinja Marin, Veera Snellman, Juha-Matti Mäkelä, Juni Sinkkonen ja Visa Sarparanta.

Pyry on yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää psykologisen tiedon tuottamista ja käyttöä sekä tämän tiedon välitystä yhteiskunnassa. Pyry toimii myös psykologian järjestöjen yhteistyöelimenä. Pyryn jäseniä ovat Suomen Psykologiliitto ry, Suomen Psykologinen Seura ry ja Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry.