Siirry sisältöön

Pyry jakoi apurahoja

Psykologien yhteistyöjärjestö Pyry on myöntänyt 20 yksittäistä 500 euron matka-apurahaa ulkomaille suuntautuviin kongressi- tai opintomatkoihin ja yhden 1000 euron yhteisen matka-apurahan psykologian opiskelijajärjestö SPOL:lle.

Päätöksenteossa otettiin koronapandemia huomioon täsmentämällä apurahan käyttöä niissä tapauksissa, joissa tapahtuma on pandemian takia peruuntunut, siirtynyt tai muuttanut muotoaan.

Apurahan saivat Hanna Markuksela, Kirsi Parikka, Emmi Tuomi, Sari Honkanen, Riikka Pyhälä-Neuvonen, Fiia Johanna Takio, Hanne-Leona Luomajoki, Sanna Isosävi, Stefania Fält, Salla Saiho, Elina Auvinen, Maija Lindgren, Johanna Sorsa, Sanna Liesto, Niina Ritari, Riina Puosi, Anu Aromäki-Stratos, Lotta Tynkkynen, Reetta Sipilä, Carlos Andrés Sirkiä ja SPOL.

Pyry on yhteistyöjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää psykologisen tiedon tuottamista ja käyttöä sekä tämän tiedon välitystä yhteiskunnassa. Pyry toimii myös psykologian järjestöjen yhteistyöelimenä. Pyryn jäseniä ovat Suomen Psykologiliitto ry, Suomen Psykologinen Seura ry ja Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry.