Siirry sisältöön

Seuraa Psykologiliiton koronauutisia

Psykologiliitto seuraa pandemian etenemistä päivittäin. Samalla, kun liiton perustoiminta jatkuu mahdollisimman normaalina, pyrimme tarjoamaan mahdollisimman paljon tietoa tueksi työhön ja arkeen jäsenille, medialle ja jokaiselle, joka kokee huolta näinä poikkeuksellisina aikoina. Psykologien asiantuntemusta tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan.

Jäsenelle

Psykologiliitto on perustanut jäsenilleen erityisen koronavirussivuston. Koronavirus 2020 -jäsensivustolle on koottu psykologeja koskevaa ajankohtaista tietoa ja ohjeistuksia koronavirusepidemiaan liittyen. Pyydämme huomioimaan, että sivusto on liiton oma tiedotuskanava, jota päivitetään ensi sijassa virka-aikana, joten se ei välttämättä ole kaikilta osin aina ajan tasalla. Seuraa myös jäsenistön uutiskirjeitä sähköpostissa sekä Psyliforum-ryhmää Facebookissa. Psykologiliitto kehottaa aina noudattamaan valtiovallan viimeisimpiä ohjeistuksia koronavirusepidemian suhteen.

Jäsen: Lue ajankohtaista tietoa kirjautumalla jäsensivuille: Koronavirus 2020 (LINKKI).

Medialle

Palvelemme myös parhaamme mukaan mediaa tarjoamalla psykologista asiantuntemusta ja näkemystä poikkeuksellisen ajan ilmiöihin.

Lue lisää Medialle-sivulta

Tutustu myös

Voit lukea korona-aiheisia juttuja myös psykologi.fi-lehdestä.