Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

10-vuotiaan Nuorten psykologien verkoston synttäriluento

Tervetuloa mukaan kuulemaan työterveyspsykologi ja johtajuuscoach Ronnie Grandellin luentoa itsemyötätunnosta 28.5. klo 14.15 alkaen! Tapahtuma järjestetään 10-vuotiaan Nuorten Psykologien Verkoston juhlistamiseksi, joten tulethan mukaan oppimaan itsemyötätunnosta omassa työssämme sekä keskustelemaan NPV:n tulevaisuudesta. Tilaisuudessa kuullaan myös terveisiä Psykologiliitolta sekä pohdintoja NPV:a perustamassa olleelta kollegalta.

Tapahtuma alkaa Zoomissa klo 14.15 ja päättyy klo 16.00. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua. Tapahtuma, Zoom-linkki ja tarkempi aikataulu löytyvät Nuorten Psykologien Verkoston facebook-ryhmän tapahtumista. Mikäli et ole facebookissa tai sinulla on ongelmia tapahtuman löytämisessä, voit saada linkin tapahtumaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen nuortenpsykologienverkosto@gmail.com Lähetämme sitä kautta halukkaille linkin torstai-iltana 27.5.