Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset, Webinaarit

klo -

Aky-webinaari: mitä iloa YEL-maksusta on yrittäjälle?

Lämpimästi tervetuloa Suomen Yrittäjien, työeläkeyhtiöiden ja Työeläkevakuuttajat Telan järjestämään maksuttomaan koulutukseen yrittäjien eläketurvasta.

Webinaarissa kerromme, miten YEL-työtulo nykyään määritellään. Samoin asiantuntijamme selittävät mikä muuttui, kun yrittäjän eläkelaki päivittyi ja mitä työtulotarkistuksista on hyvä tietää. Millainen eläke yrittäjälle ylipäätään kertyy?

Yrittäjän eläkevakuutukseen liittyy turhautumista, mutta se on enemmän kuin pelkkä vanhuuseläke. Mihin kaikkiin sosiaalietuuksiin YEL-maksu vaikuttaa? Mitä tarkoittaa, että YEL on vakuutusmaksu eikä sijoitustuote? Mitä hyötyä YEL-maksusta voi yrittäjälle eri elämäntilanteissa olla?

Näihin kysymyksiin webinaarissa ovat vastaamassa työeläkeyhtiöiden, Suomen Yrittäjien ja Telan asiantuntijat. Webinaari on tarkoitettu niin pienille kuin suurille työnantajayrittäjille ja yksinyrittäjille ja itsensätyöllistäjille. Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille riippumatta siitä, onko yrittäjäjärjestön jäsen vai ei, missä yhtiössä on vakuutettuna tai onko yrittäjätoiminta niin pientä, ettei se edellytä YEL-vakuutusta.

Tilaisuudessa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Kysymyksiä voit jättää myös ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!

Ilmoittauduthan 17.4. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Mita_iloa_YELmaksusta_on_yrittajalle_1842024_2374

Lisätietoa Telan verkkosivuilla: https://www.tela.fi/ajankohtaista/koulutukset-ja-tapahtumat/mita-iloa-yel-maksusta-on-yrittajalle/

Lisätietoja sisällöstä: Jenni Heino, Telan viestintäpäällikkö, jenni.heino(a)tela.fi, p. 040 170 4656
Lisätietoja ilmoittautumisesta:
Heidi Jäntti, Suomen Yrittäjien koulutuspäällikkö, heidi.jantti(a)yrittajat.fi, p. 050 512 8909