Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat, Webinaarit

klo -

AKY-webinaari: Yhteiskunnallinen yrittäjyys

Miksi yhteiskunnallinen yritys?

Yhä useampi uusi yritysidea lähtee jonkin yhteiskunnallisen ongelman tunnistamisesta ja halusta ratkaista se liiketoiminnan kautta. Tällainen ongelma voi liittyä esimerkiksi luonnonympäristöön, kestävyyteen, ihmisten hyvinvointiin tai työllistymiseen. Taustalla voi myös olla halu tehdä asioita toisin kuin ennen, ja motivaation sekä merkityksellisyyden haku omaan työhön.

Pähkinänkuoressa: yhteiskunnallisen yrityksen toimintaa ohjaa sen yhteiskunnallinen päämäärä, suurin osa voitosta käytetään tämän päämäärän edistämiseen, ja toiminnassa korostuu vastuullisuus ja avoimuus sekä osallisuus ja demokratia. Yhteiskunnallinen yritys laittaa hyvän kiertämään! Lisää aiheesta AKYn sivuilta Susanna Kallaman blogista.

Kouluttajana webinaarissa toimii yritysneuvonnan kehittämispäällikkö Jarmo Hänninen. Hän vastaa Osuustoimintakeskus Pellervolta neuvonnasta ja ohjauksesta Yhteiskunnallisten yritysten osaamiskeskuksessa YYO:ssa. Jarmo on koulutukseltaan MMM agronomi, ja hänellä pitkä ja monipuolinen kokemus yritysneuvonnasta erityisesti osuuskuntien parissa.

Webinaari on ilmainen akavalaisten liittojen jäsenille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 21.5. mennessä täältä!