Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille

-

Hyvinvointialueiden ja kuntien luottamusmiesten koulutukset 2023

Luottamusmieskoulutuksen tarkoituksena on antaa hyvät valmiudet toimia kuntien ja hyvinvointialueitten työpaikoilla luottamusmiehenä ja varmistaa onnistuminen edunvalvontatehtävissä.

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry on kunta- ja hyvinvointialojen pääsopijajärjestö, joka valvoo jäsentensä oikeudellisia, työmarkkinallisia, taloudellisia ja sosiaalisia etuja. JUKO neuvottelee työehtosopimuksista ja sillä on luottamusmiesverkosto kunnissa, kuntayhtymissä ja hyvinvointialueilla.
JUKOn luottamusmiesten koulutuksesta vastaa JUKO yhdessä JUKOn jäsenyhdistysten kanssa.
JUKO järjestää erillistä pääluottamusmiesten koulutusta, ja JUKOn jäsenyhdistykset ja liitot järjestävät perus- ja jatkokursseja sekä neuvottelupäiviä, joille myös pääluottamusmiehet ovat tervetulleita.

Luottamusmieskoulutus on aina palkallista koulutusta, josta on sovittu keskustasolla työnantajatahon kanssa, ja se tulee psykologien muun ammatissa tarvittavan täydennyskoulutuksen päälle, eli se ei vähennä käytettävissä olevia koulutuspäiviä.

Vuoden 2023 JUKOn järjestämät pääluottamusmiesten koulutukset löydät täältä. Muut luottamusmieskoulutukset löydät täältä sekä alla olevasta Luottamusmiespolku -tiedostosta. Koulutus on kutsukoulutusta, eli luottamusmiehet saavat niihin henkilökohtaisen kutsun.