Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Webinaarit

klo -

AKY-Webinaari: IPR-perusasioita Akavalaisille yrittäjille

Miltä osin omaa tuote- tai polveluinnovaatiota taikka brändiä voi suojata esimerkiksi jäljittelyltä? Mitä tyypillisiä riskejä aineettoman omaisuuden suojaamatta jättämiseen liittyy? Entä millä tavoin immateriaalioikeudet eli IPR voi tukea yritystä kilpailuedun suojaamisessa ja arvonluonnissa jo sen alkutaipaleelta saakka? AKY:n järjestämässä webinaarissa pääset kuulemaan monenlaisten eri toimialojen yrityksille tarpeellisia IPR-perusasioita tiiviissä paketissa.

Koulutuksen pitävät Kolster Oy Ab:n juristit Jussi Ilvonen ja Hannes Kankaanpää. Molemmilla on useiden vuosien kokemus IPR- ja lakiasioiden hoitamisesta useilla eri toimialoilla teollisuudesta tutkimukseen, kauppaan ja luoviin aloihin.

Kolster Oy Ab on yksi Euroopan vanhimmista täyden palvelun IPR-taloista, joka tarjoaa kattavasti IPR-asioiden hoitoa ja lakipalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja toimijoille.

Webinaari on maksuton. Tutustu lisää tapahtumaan AKY:n sivuilla

Ilmoittaudu mukaan täältä