Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Jonota Terapiatakuun puolesta! -tempaus

Mielenterveyspooli järjestää 20.9.2022 kello 16.30 Helsingin Kansalaistorilla ”Jonota Terapiatakuun puolesta!” -mielenilmauksen, koska avun saantia mielenterveysongelmiin halutaan nopeuttaa ja helpottaa.

Joka toinen suomalainen kokee jossakin vaiheessa elämäänsä mielenterveyden häiriön, mutta vain puolet mielenterveyden häiriötä sairastavista saa tarvitsemaansa hoitoa.

Tämän vuoksi yli 52 000 ihmistä allekirjoitti Terapiatakuu-kansalaisaloitteen, joka sai myös poliittisten päättäjien laajan tuen. Myöhemmin sosiaali- ja terveysvaliokunta lupasi yhdistää Terapiatakuun hoitotakuuseen. Näin ei kuitenkaan tehty.

Psykoterapiat ja muut psykososiaaliset hoidot on rajattu hoitotakuun ulkopuolelle. Terapiatakuussa vaaditaan näitä hoitoja perusterveydenhuoltoon.

Psykologiliitto on mukana tukemassa mielenilmausta ja kutsumme kaikki mukaan jonottamaan Terapiatakuun puolesta! Hoitojono-muodostelmalla viestitään, että Terapiatakuu olisi yksi ratkaisu pitkien hoitojonojen purkamisessa.

Osoita tukesi ja tule mukaan luomaan painetta päättäjille! Näytetään yhdessä, että haluamme tekoja perustason mielenterveyspalveluiden parantamiseksi.

Aikataulu

  • Kokoontuminen Kansalaistorilla kello 16.30 
  • Kello 17.00 hoitojono kiemurtelee Eduskuntatalon portaiden edustalle
  • Jonotuksen jälkeen hämmennetään Terapiatakuu-soppaa Kansalaistorilla

Tuo mukaasi kyltti, banderolli tai muuta rekvisiittaa. Muista myös avata äänesi!

Tapahtuma facebookissa