Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

JUKO yliopistolaisten webinaari: työsuunnitelmat

Tervetuloa JUKOn yliopistoneuvottelukunnan järjestämään webinaariin, joka on tarkoitettu kaikille jukolaisille, myös Psykologiliiton jäsenille!

Seuraava yliopistolaisille suunnattu webinaari järjestetään 13.3.2024 klo 16.15. Tällä kertaa webinaarin teemana on työsuunnitelmat.

Mitä tulee huomioida työsuunnitelmia laadittaessa ja sen toteutumisen seurannassa? Tiedätkö, mihin työaikasi menee ja kuinka paljon käytät aikaasi työtehtäviin vuodessa?

Webinaarissa keskustellaan työajasta, työajan käytön suunnittelusta ja siitä, mikä rooli työsuunnitelmalla tässä kaikessa on.  Lisäksi keskustellaan enimmäiskontaktiopetustuntimääristä ja mikä rooli niillä on työsuunnitelmissa ja mitoituksessa. JUKOn yliopistosektorin neuvottelukunnan varapuheenjohtaja ja neuvottelija Hanna Tanskanen (OAJ) perehdyttää työsuunnitelmissa huomioitaviin asioihin.

Ohjelma
klo 16.15 Tilaisuuden avaus, moderaattori Riina Mäkelälammi (Juko / OAJ)
klo 16.25 Työsuunnitelman laadinta ja toteutuminen, Jukon yliopistosektorin neuvottelija ja erityisasiantuntija Hanna Tanskanen (OAJ)
klo 17.10 Kysymyksiä ja keskustelua
klo 17.30 Tilaisuuden päätös

Tilaisuuden toteutetaan Teamsin välityksellä suomeksi. Ei erillistä ennakkoilmoittautumista.