Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

Koulutukset

klo -

Koulutustilaisuus jäsenille: Tunne oikeutesi työhönotossa ja palvelussuhteen päättämisessä

Psykologiliitto järjestää jäsenilleen Zoom-tilaisuutena koulutuksen työntekijän oikeuksista. Koulutuksen aiheena on työntekijän oikeudet 1) työhönotossa: raskaussyrjintä ja yhdenvertaisuuslaissa kielletty syrjintä (esim. ikä, terveydentila, sukupuolinen suuntautuneisuus, uskonto, poliittiset mielipiteet jne.), sekä työ- että virkasuhteet ja 2) palvelussuhteeen päättämisessä: työsopimuksen purkaminen ja irtisanominen sekä virkamiespuoli soveltuvin osin.

Tilaisuudessa on  myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Osallistujamäärä on rajallinen ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus järjestetään 25.4. klo 16.00-18.15.

Kouluttajina toimivat liiton työsuhdeneuvonnan lakimiehet Mika Ojanen ja Henri Nieminen. Koulutus on maksuton, mutta siihen on sitova ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Osallistujille lähetetään Zoom-linkki viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

25.4. klo 16.00-18.15 koulutukseen ilmoittautuminen alla olevasta linkistä viimeistään 22.4. klo 14.00.

https://www.lyyti.in/Koulutustilaisuus_25042022

Tervetuloa!