Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset

klo -

Koulutustilaisuus jäsenille: Tunne oikeutesi työhönotossa ja palvelussuhteen päättämisessä

Psykologiliitto järjestää jäsenilleen Zoom-tilaisuutena koulutuksen työntekijän oikeuksista. Koulutuksen aiheena on työntekijän oikeudet 1) työhönotossa: raskaussyrjintä ja yhdenvertaisuuslaissa kielletty syrjintä (esim. ikä, terveydentila, sukupuolinen suuntautuneisuus, uskonto, poliittiset mielipiteet jne.), sekä työ- että virkasuhteet ja 2) palvelussuhteeen päättämisessä: työsopimuksen purkaminen ja irtisanominen sekä virkamiespuoli soveltuvin osin.

Tilaisuudessa on  myös mahdollisuus esittää kysymyksiä. Osallistujamäärä on rajallinen ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutus järjestetään 25.4. klo 16.00-18.15.

Kouluttajina toimivat liiton työsuhdeneuvonnan lakimiehet Mika Ojanen ja Henri Nieminen. Koulutus on maksuton, mutta siihen on sitova ilmoittautuminen alla olevasta linkistä. Osallistujille lähetetään Zoom-linkki viimeistään koulutusta edeltävänä päivänä.

25.4. klo 16.00-18.15 koulutukseen ilmoittautuminen alla olevasta linkistä viimeistään 22.4. klo 14.00.

https://www.lyyti.in/Koulutustilaisuus_25042022

Tervetuloa!