Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Kunta-alan mielenilmauskulkue Tampereella

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn jäsenliitot järjestävät mielenilmauskulkueen kunta-alan työntekijöiden puolesta maanantaina 9.5. kello 12 alkaen. Nyt on aika näyttää, että kunta-alan työ on tärkeää!

Kokoonnumme kello 11.30 Finlaysoninkadun ja Polttimonkadun risteyksessä olevalla parkkipaikalla (osoite on Polttimonkatu 2). Kulkue lähtee liikkeelle kello 12.

Kulkueen reitti kulkee Itäisenkadun, Aleksis Kiven kadun ja Laukontorin kautta Sorinaukiolle. Marssiin osallistujille on jaossa liivejä ja kylttejä. Myös omat kyltit ovat tervetulleita.

Yhteisvoimin kerromme, että nyt riittää! Kunta-alan asiantuntijat ansaitsevat työstään oikeudenmukaisen palkan. Marssitaan Tampereen keskustan halki ja pidetään ääntä sen puolesta, että kunta-alan ammattilaisten työn arvo näkyisi myös tilillä ja työoloissa! Tule mukaan pitämään ääntä kunnollisesta palkkauksesta, inhimillisemmästä työelämästä ja toimivista palveluista! 

Mielenilmauskulkue Facebookissa: https://fb.me/e/1zYd199p8