Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

-

Level Up -yrittäjämentorointi

Psykologit Yrittäjinä -yhteisö ja Psykologiliitto järjestävät syksyllä 2022 kuuden kuukauden mittaisen Level Up -vertaismentorointiohjelman yrittäjille. Ohjelma on liiton jäsenille maksuton.

Ohjelman tarkoituksena on rohkaista psykologeja ja psykologian opiskelijoita ottamaan seuraavaa askelta omalla yrittäjäpolullaan, jakaa kokemuksia samanlaisissa tilanteissa toimivien yrittäjäkollegoiden kanssa sekä edistää psykologiyrittäjien toivomaa yhteisöllisyyttä.

Olipa yrittäjäurasi missä vaiheessa tahansa, tarjoaa ohjelma sinulle oivan mahdollisuuden kypsyttää ideoitasi ja siirtyä yrittäjyyssuunnitelmissasi seuraavalle tasolle.

Ohjelma sisältää aloitustapahtuman 3.9. jatkoineen, 3-5 ryhmätapaamista ja lopetustapahtuman.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auennut. Ilmoittaudu vauhdilla mukaan! Paikkoja ilmaisessa ohjelmassa on tarjolla rajoitetusti! Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen deadline on 31.05.2022.