Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset, Muut tapahtumat

klo -

Long COVID pitkäkestoisen koronavirustaudin hoito ja kuntoutus

Suomen Fysioterapeutit järjestää maanantaina 1.11. maksuttoman, kaikille avoimen webinaarin, joka antaa sekä kansalaisille että terveydenhuollon ammattilaisille katsauksen tuoreeseen tietoon pitkäkestoisesta koronavirustaudista sekä sen hoidosta ja kuntoutuksesta. 

Aihe koskettaa ihmisiä hyvin laajasti – koronavirustaudin pitkäkestoisista jälkioireista voi kärsiä kuka tahansa (myös oireettoman infektion jälkeen) ja oireyhtymän tunnistaminen on jopa terveydenhuollon ammattilaisille haastavaa. Haluamme nyt osaltamme kasvattaa yleistä tietämystä asiasta, joten voisitte ehkä jakaa tilaisuudesta tietoa omissa kanavissanne?

Webinaarissa puhutaan mm. siitä, minkälainen sairaus pitkäkestoinen koronavirustauti (Long COVID) on ja miten sitä voidaan yrittää tunnistaa. Lisäksi pohditaan sairastuneen kuntoutustarpeita ja kuntoutuksen sisältöä. Näkökulmaa avaavat kansainväliset käytännöt sekä kokemusperäinen tieto pitkäkestoisen koronavirustaudin hoidosta ja kuntoutuksesta.

Koulutus sopii kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka kohtaavat tai voivat kohdata pitkään koronaan sairastuneet työssään. Samalla se antaa tietoa myös sairastuneille tai sairastumista epäileville kansalaisille.

Avoin katselulinkki 1.11. klo 15-16.30:

 www.suomenfysioterapeutit.fi/longcovid