Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Kokoukset

Moniammatillinen jäsenilta

Akavalaisilla terveydenhuollon asiantuntijoilla oli mahdollisuus voimaantua ja virkistyä – ja vahvistaa akavalaista yhteistyötä sote-muutoksessa – Tarvitsetko voimaa muutokseen? -jäsenillassa 28. marraskuuta Akava-talossa Helsingissä. Paikalla oli vähän yli 70 eri akavalaisten liittojen edustajaa.

Tilaisuudessa puhuivat Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder, psykologi Juha Arikoski ja Toimintaterapeuttiliiton puheenjohtaja Kristina Holmberg.

Tilaisuuden järjesti Akavan terveysalojen TerVe-verkosto, johon kuuluvat Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Ravitsemusterapeuttien yhdistys, Sairaalakemistit ry, Suomen Farmasialiitto ry, Suomen Fysioterapeutit ry, Suomen Geronomiliitto ry, Suomen Psykologiliitto ry, Suomen Puheterapeuttiliitto ry, Suomen Suuhygienistiliitto SSHL ry, Suomen Terveydenhoitajaliitto STHL ry, Suomen Toimintaterapeuttiliitto ry ja Suomen Työterveyshoitajaliitto ry.