Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Psykologian Uramessut (opiskelijoille ja vastavalmistuneille)

Etsitkö työpaikkaa psykologian alalta? Kaipaatko ylipäänsä tietoa siitä, minkälaisia oman alan työskentelymahdollisuuksia on tarjolla psykologian opiskelijoille? Entä valmistuvalle psykologille? Keitä ovat alamme toimijat ja kuinka heidät tavoittaa? Jäikö ainejärjestösi harjoittelupaikkainfo välistä, ja nyt kaipaat lisätietoa alan harkkapaikoista? Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen saapumalla perjantaina 20.1.2023 klo 12-16 psykologian Uramessuille!

Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ja Psykologiliitto toimivat yhteistyössä ja tuovat yhteen psykologian alan opiskelijat ja toimijat niin julkiselta kuin yksityiseltä puolelta. Uramessuilla pääset tutustumaan mahdollisiin työnantajiin sekä alan yrityksiin ja yhdistyksiin. Lisäksi osallistujat pääsevät keskustelemaan ja kuulemaan esimerkiksi harjoittelu-, opinnäytetyö- tai työllistymismahdollisuuksista.

Uramessut on ilmainen ja kaikille avoin tapahtuma, jonne tervetulleita ovat kaikki psykologian opiskelijat vuosikurssista riippumatta, sekä kaikki alasta kiinnostuneet jo vastavalmistuneet psykologit! Uramessut on ensimmäinen kaikille SPOLin jäsenjärjestöille suunnattu rekrytointointitapahtuma, jonne tavoitellaan yli 20 alan toimijaa esittelemään toimintaansa. Tapahtuman tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman yhteydessä aamupäivällä Psykologiliitto järjestää Maisterimiitin maisterivaiheen opiskelijoille. Tapahtumassa on tarjolla aamiaista, sekä harjoittelu- ja työelämätietoutta sekä palkkaneuvottelukoulutusta.