Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Psykologian uramessut

Psykologian Uramessut tulevat taas!

Etsitkö työ- tai harkkapaikkaa psykologian alalta? Kaipaatko ylipäänsä tietoa siitä, minkälaisia oman alan työskentelymahdollisuuksia on tarjolla psykologian opiskelijoille? Entä valmistuneelle psykologille?

SPOL järjestää yhteistyössä Psykologiliiton kanssa 16.2.2024 klo 12-17 Psykologian Uramessut Tampereella Tampere-talolla (Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere), mistä löydät vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin! Mukana on laaja kirjo työnantajia sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, kuten esimerkiksi hyvinvointialueilta, henkilöarvioinnista, työterveydestä, lastenpsykiatrialta, opiskeluhuollosta ja niin edelleen! Tapahtumassa saat myös liiton jakamaa tietoa työelämästä ja työnhausta.

Uramessut ovat ilmainen tapahtuma, jonne ovat tervetulleita kaikki psykologian opiskelijat ja psykologit vuosikurssista riippumatta. Messuille osallistujille on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.