Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

-

Psykologit Yrittäjinä 30.-31.10. Write your own story – Omannäköinen psykologiyrittäjyys

Syksyn 2021 – teemamme on Write your own story – Omannäköinen psykologiyrittäjyys! Pureudumme tapahtumapäivien aikana muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

Miten luoda omannäköinen polku psykologiyrittäjänä?

Mitä ongelmia juuri minä voin olla ratkaisemassa omilla taidoillani ja vahvuuksillani?

Miltä juuri sinun yrittäjyystarinasi voisi näyttää?

Ilmoittaudu mukaan nyt!

30.10. Etäkonferenssipäivä (klo 12-17)

Etänä live-striiminä toteutettavan konferenssipäivän aikana pääset kuulemaan erilaisten teemojen äärellä työskentelevien kollegoiden inspiroivia tarinoita omannäköisestä psykologiyrittäjyydestä. Miten he ovat löytäneet omannäköisen psykologiyrittäjyyden kulmansa? Entä millaisia kokemuksia ja oppeja nämä tarinat pitävät sisällään? Puhujakattaus tapahtumassa on jälleen säkenöivä!

Tapahtuma on suunnattu kaikille psykologeille ja psykologian opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä, yrittäjämäisestä toiminnasta, kaipaavat inspiraatiota uralleen tai uusia näkökulmia psykologina toimimiseen. Varaa siis kalenteristasi 30.10. ja virittäydy innostavaan konferenssitunnelmaan kotoa käsin!

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumaviikolla sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on jo auki: https://www.eventbrite.com/e/psykologit-yrittajina-2021-omannakoinen-psykologiyrittajyys-etakonferenssi-tickets-178779984747 

Viimeinen päivä ilmoittautua on 27.10.

Suunnitteletko tai teetkö urallasi jotain uutta ja erilaista, mitä haluaisit jakaa muille tapahtumaan osallistujille?

Haasta itsesi, nouse lavalle ja kerro omista intohimoistasi, visioistasi tai yritysideoistasi lyhyen VISIOT-puheenvuoron kautta (5-10 min). Tämä on sinun mahdollisuutesi vaikuttaa, sillä pääset innostamaan koko yleisöä ja kertomaan omista visioistasi ja ideoistasi. Haluaisimme mieluusti kuulla, mitä juuri sinulla on kerrottavaa! Ilmoittaudu VISIOT-osuuteen: https://forms.gle/JzydwqwL2yAFxDhc6 

VISIOT-osuuteen viimeinen päivä ilmoittautua 13.10.

31.10. Työpajapäivä (virallinen osuus klo 11-16)

Tapahtuma saa jatkoa seuraavan päivän livetyöpajassa, jossa pääset pohtimaan miltä juuri sinun psykologiyrittäjyytesi voisi näyttää ja mitä ongelmia sinä voisit lähteä yrittäjänä ratkaisemaan. Työpajapäivänä tapaat myös muita yrittäjyydestä kiinnostuneita kollegoita ja pääset kirkastamaan omannäköisen psykologiyrittäjyyden ajatuksia yhdessä heidän ja tapahtuman fasilitaattoreiden kanssa!

Sinun ei tarvitse olla yrittäjä tai valmis psykologi osallistuaksesi tähän tapahtumaan. Tapahtuma on suunniteltu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille!

Työpajatapahtuma järjestetään Meilahden Terkko Health Hubissa (Haartmaninkatu 4), työpajan pitää Helsinki Think Company yhdessä Psykologit Yrittäjinä -tiimin kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan: https://forms.gle/SBp7uMjRsMdoMQVC8 

Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan on 13.10.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 40 osallistujaa. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän, valitsemme osallistujat ilmoittautumislomakkeessa mainitun kiinnostuksen perusteella. Ilmoitamme mukaan päässeille 16.10. sähköpostitse.

Tämä tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Psykologiliiton, Psykologipalvelu Poijun ja Helsinki Think Companyn kanssa.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimiva Psykologipalvelu Poiju tarjoaa psykologiammatinharjoittajille monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Haluamme osaltamme kasvattaa psykologityön arvostusta ja tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.  Poijuun voi liittyä mukaan, vaikka ei vielä olisikaan ammatinharjoittaja. Katso videolta, miksi sinunkin kannattaa liittyä mukaan yli 500 Poijulaisen joukkoon! 

Psykologiliitto on psykologien ja psykologian edunvalvonta- ja ammattijärjestö. Psykologiliiton jäsenistä jo melkein 17% on päätoimisia yrittäjiä, ja lähes saman verran toimii sivutoimisena palkkatyön ohella. Psykologiliiton edunvalvontatyö kattaa myös yrittäjyyden monet muodot, ja yrittäjät saavat liitosta monia rahanarvoisia etuja. Psykologiliitto on kaikkien psykologien kollegiaalinen yhteisö, jonka toimintaan voi matalalla kynnyksellä tulla mukaan!

Katso Psykologiliiton video yrittäjyydestä!

Jos haluat tietää lisää etäkonferenssista, VISIOT-osuudesta, tai työpajapäivästä, pistä meille viestiä: 

yrittajyyskonferenssi@gmail.com

Innostunein terveisin,

Psykologit Yrittäjinä -tiimi

Merit, Helmi, Pekka, Jaakko ja Heidi

Instagram & facebook: @psykologityrittajana

Nettisivut: https://www.psykologityrittajina.com/