Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Koulutukset

klo -

Psykologit yrittäjinä -webinaarisarja

Psykologit Yrittäjinä järjestää Psykologiliiton kanssa psykologeille ja psykologian opiskelijoille suunnatun webinaarisarjan, joka käsittelee yrittäjäksi lähtemisen ensimetrejä ja siinä tarvittavia taitoja aina yrityksen perustamisesta tuotteiden konseptointiin ja henkilöbrändäykseen! Webinaarisarja on osallistujille maksuton.

9.3.2021 ensimmäisen webinaarin teema on Yrityksen perustaminen ja pyörittäminen. Webinaarissa käsittelemme yrityksen perustamista käytännössä. Jännittääkö yrittäjyyteen liittyvä byrokratia? Oy, ky, tmi mikä näistä kannattaisi perustaa? Mitä psykologiyrittäjän tulisi ottaa huomioon yrityksen perustamisvaiheessa? Psykologiliiton yrittäjäneuvontalakimies Sami Lukkarinen ja työterveyspsykologi, psykologipalvelu Valon perustaja ja yrittäjä Helmi Silvennoinen pureutuvat muun muassa näihin kysymyksiin. Ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen webinaariin 2.3. mennessä!

9.3.2021 klo 17–19 Yrityksen perustaminen ja pyörittäminen

6.4.2021 klo 17–19 Tuotteistaminen ja palveluiden konseptointi

18.5.2021 klo 17–19 Myynti, markkinointi ja henkilöbrändäys

Lue lisää ja ilmoittaudu https://www.psykologityrittajina.com/