Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Psykologit Yrittäjinä -yhteisön ja Psykologiliiton Vuoden Psykologiyrittäjä 2023

Vuoden 2023 Psykologiyrittäjä -äänestys on nyt auki!

On aika laittaa hyvä kiertämään ja jakaa tunnustusta psykologiyrittäjien kesken! Vuoden 2023 Psykologiyrittäjä -äänestys tarjoaa mahdollisuuden jakaa tunnustusta niille kollegoillemme, jotka ovat työllään osoittaneet rohkean ja luovan ajattelun voimaa sekä antaneet arvokkaan panoksensa yhteisöllemme. Osallistumalla äänestykseen pääset osoittamaan arvostustasi niille psykologiyrittäjille, jotka ovat mielestäsi viime vuoden aikana eniten inspiroineet kollegoitaan esimerkillisellä asenteellaan, poikkeuksellisella osaamisellaan, innovatiivisuudellaan ja panoksellaan yhteisöllisyyden tukemiseksi psykologiyrittäjien kesken.

Vuoden Psykologiyrittäjä -äänestyksen kategoriat ovat:

1. Vuoden Boss Move: Psykologiyrittäjäteko: Tässä kategoriassa etsitään psykologiyrittäjää, joka on tehnyt innovatiivisen, rohkean, normeja haastavan tai jopa uraauurtavan teon urallaan vuoden 2023 aikana.

2. Vuoden Giving Back: Panos psykologiyhteisölle: Tässä kategoriassa etsitään psykologiyrittäjää, joka on antanut oman tärkeän panoksensa tukeakseen ja edistääkseen psykologien ammattikuntaa sekä alan kehitystä.

Äänestys on kaksiosainen, joten huomioi kunniamaininnan ansaitseva kollegasi viimeistään 15.2. mennessä, niin hän on mukana helmikuussa tapahtuvassa jatkoäänestyksessä. Lisätietoja kategorioista ja äänestyksestä äänestyssivulla. Äänestyksen toteuttaa Psykologit Yrittäjinä -yhteisö yhteistyössä Psykologiliiton kanssa.