Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Senioripsykologien kevättapahtuma 13.5.2022

Tervetuloa senioripsykologien kevättapaamiseen Flooran päivänä 13.5.2022 klo 10-15

AKAVA-talo, Pasila, käyntiosoite Kellosilta 7, 00520 Helsinki.

Ohjelmassa David Parlandin katsaus ja pj Jari Lipsasen puheenvuoro ajankohtaisista asioista. Vapaan seurustelun ohella mm. taidehistorioitsija FM Leena Ahtola-Moorhousen esitys Edvard Munckin (”Huuto”) polttavista kysymyksistä. Lisäksi senioritekojen esittelyt jatkuvat. Tietoa Oslon matkasta ja jäljellä olevasta ilmoittautumisajasta. Kirjatorilla tarjolla senioripsykologien kirjoittamia kirjoja.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 5.5.2022 tästä linkistä: 

https://www.lyyti.in/Ilmoittautuminen_13052022

Ilmoittautua voit myös puhelimitse liiton toimistoon:
puh. (09) 6122 9178 tai sähköpostilla: maarit.mantila@psyli.fi

Huom! Puhelin- ja/tai sähköposti-ilmoittautumisia koskee myös Hinta ja maksaminen -kohdassa mainittu paperilaskulisä 5 €.

Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-ainerajoitteesi.

Hinta ja maksaminen:
Tilaisuuden osallistumismaksu on 25 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla tai MobilePay-sovelluksella.
Mikäli valitset paperilaskuvaihtoehdon, niin maksutapalisä on 5 €. Huom.! Älä käytä mahdollisesti aikaisemmin saatuja tilinumeroita, sillä maksu ei kohdennu oikein.

Hinta sisältää aamiaisen, luennon, lounaan ja muun ohjelman. Liitto tukee tilaisuutta taloudellisesti.

Tervetuloa, lisätietoja pj David Parland, Henriette Hämeenaho, Riitta Huolila, Sirkku Kivistö p. 0400 457 493, Esa Chydenius p. 050 405 0247