Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Muut tapahtumat

klo -

Senioripsykologien pikkujoulut

Senioripsykologien pikkujouluja vietetään Vanhan Ylioppilastalon juhlasalissa (Mannerheimintie 3, Helsinki).

Ohjelma Ilmoittautuminen alkaa klo 9.45. Aamukahvi/tee, suolainen kahvileipä ja raikas smoothie

10.30 Johtoryhmän puheenjohtaja David Parland: Tilaisuuden avaus ja kuulumiset
10.45 Puheenjohtaja Jari Lipsanen: Psykologiliiton hallituksen tervehdys
11.00-12.15 Emeritus professori Jarkko Hautamäki: Mietteitä ajankulusta ja ajankuvasta – perspektiivin hyödyllisyydestä ja tarpeettomuudesta
12.30 Lounas Salaatteja, leipää ja levitettä, lämmin pääruoka + kahvia/haudutettua teetä pienen makean kera
13.30 Wienin matkan muistoja ja kuvia: Esa Chydenius ja Tapio Suvanto
13.45 Senioritekoja
Sinikka Jäätteenmäki-Laari: Kokosin omakustannekirjan isäni teksteistä ja lisäsin omia kommentteja. David Parland: ”Vain purjehtiminen on välttämätöntä”
14.30-15.00 Vuoden 2024 tapaamiset, työmuistojen keruu, yhdistysten senioritoiminta ja seuraava matka
15.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen 12.11. mennessä tästä linkistä.

Ilmoittautua voi myös liiton toimistoon, Enni Pyykönen/ 09 6122 9178/ enni.pyykonen@psyli.fi Puhelin/sähköposti-ilmoittautumisia koskee paperilaskulisä 5 €. Muistathan ilmoittaa myös mahdolliset ruoka-ainerajoitteesi.

Osallistumismaksu on 35 €, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla/Paytraililla. Mikäli valitset paperilaskuvaihtoehdon, maksuun lisätään paperilaskulisä 5 €. Älä käytä maksamiseen mahdollisesti aikaisemmin saatuja tilinumeroita, sillä sitä kautta maksu ei kohdennu oikein. Hinta sisältää tarjoilut ja koko ohjelman. Liitto tukee tilaisuutta taloudellisesti.

Osallistumisen peruminen Osallistumismaksu palautetaan lääkärintodistuksella, jonka voit toimittaa liiton toimistoon osoitteeseen Suomen Psykologiliitto ry, Bulevardi 30 B 3, 00120 Helsinki tai sähköisenä enni.pyykonen@psyli.fi

Päivän aikana on kirjatori: Sinikka Jäätteenmäki-Laari (toim.) Kynämies ja kunnanisä Oiva Jäätteenmäki. 25 € käteismaksuna, vain tasaraha. Lisäksi muita kirjatorille tuotuja teoksia. Ilmoittautumiset Esa Chydenius.

Tilaisuuden ohjelmaan ja sisältöön liittyviin kysymyksiin vastaavat Esa Chydenius/ 050 4050247/ echydenius@gmail.com ja Sirkku Kivistö/ 0400 457493/ sirkku.kivisto@gmail.com.
Tervetuloa!