Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Muut tapahtumat

klo -

Skitsofreniaseminaari, Keski-Suomen Sairaala Nova, C1 Luentosali ja Teams

Tavoitteet: 

Tavoitteena on tuoda esiin työtoiminnan merkitys ja menetelmiä skitsofreniapotilaiden kuntoutumiselle. 

Aiheet: 
Skitsofrenia 

Kohdeyleisö: 

Seminaari on tarkoitettu kaikille sekä julkisella että yksityisellä taholla skitsofreniapotilaiden hoidossa ja 
kuntoutuksessa toimiville ammattilaisille, sosiaali- ja terveydenhuollon johtajille ja päättäjille, alan järjestöjen edustajille, potilaiden omaisille ja muille asiasta kiinnostuneille. 

Lisätiedot: 

Luentosaliin mahtuu 80 henkilöä. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä, Teams -linkki etäseurantaan lähetetään ennen tilaisuutta ilmoittautuneille.  Koulutus on maksuton.

Ohjelma: 

Klo: 12:30 – 12:40                 Tilaisuuden avaus , Psykiatrian Palvelujohtaja Janne Mäntynen, Ksshp

Klo: 12:40 – 12:45        Skitsofreniakoalition esittely, Jukka Kärkkäinen, LT, psykiatrian erikoislääkäri, Suomen Psykiatriyhdistys

Klo: 12:45 – 13:00        Työtoiminnan merkitys skitsofreniapotilaan kuntoutuksessa käypä hoito -suosituksen mukaan, Jukka Kärkkäinen

Klo: 13:00 – 13:45        Miten Jyväskylän työvoimapalveluissa on huomioitu skitsofreniapotilaiden kuntoutus?
Mia Friman, Työllisyyspalvelupäällikkö, Jyväskylän työllisyyspalvelut

Klo: 13:45 – 14:15                 IPS -malli, projektipäällikkö Helka Raivio, THL

Klo: 14:15 – 14:45                 Kahvitauko (Skitsofreniakoalitio)

Klo: 14:45 – 15:15        Motivoiva keskustelutyökuntoutuksen ja tuetun työllistymisen tukena, Laura Hiekkala-Tiusanen, psykologi, TAYS & psykologiliitto 

Klo: 15:15 – 15:30                 Omaisnäkökulma, Pia Hytönen, toiminnanjohtaja, FinFami 

Klo: 15:30 – 15:45                 Potilaan näkökulma, Olavi Sydänmaanlakka, toiminnanjohtaja, MTKL 

Klo: 15:45 – 16:00                 Päätössanat ja kiitos, Jukka Kärkkäinen ja Janne Mäntynen

Ilmoittautuminen KSSHP:n koulutuksiin löytyy osoitteesta https://koulutuskalenteri.ksshp.fi Huom! Koulutuskalenteri ei toimi Internet explorer-selaimella.

Tutustu koulutuskalenterin yhteydestä Ohjeet-välilehdeltä löytyviin käyttöohjeisiin ja rekisteröidy koulutuskalenterin käyttäjäksi. Mahdolliset edelliseen koulutuskalenteriimme luomasi käyttäjätunnukset eivät ole siirtyneet uuteen koulutuskalenteriin, eli rekisteröityminen on tehtävä, kun haluat ensimmäistä kertaa ilmoittautua koulutukseen uuden kalenterimme kautta.

Omalle henkilöstölle

Ilmoittautumisohjeet:

Ilmoittaudu koulutukseen DHR-järjestelmän kautta, jonne pääsee kirjautumaan työkoneella työpöydän DHR-pikakuvakkeesta. Ilmoittautuminen DHR-järjestelmässä: valitse Työntekijän itsepalvelunäkymä, klikkaa näkymässä Tarkastele avoimia koulutuksia -linkkiä. Valitse listasta koulutus, johon haluat ilmoittautua ja klikkaa vasemmasta ylälaidasta Ilmoittaudu-painiketta. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja DHR-järjestelmän käyttöön löydät Moodlesta verkkokurssilta Koulutuksen hallinta – Dynamics Human Resources (DHR) (kopioi hyperlinkin osoite ja avaa se Chrome-selaimella).

Ilmoittautumiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Koulutuspalveluihin (koulutuspalvelut@ksshp.fi). Tervetuloa!