Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

Sote-yrittäjän peruspaketti -webinaarisarja osa 1: Liiketoimintasuunnitelma

Psykologiliitto yhdessä Akavan Yrittäjien muiden sote-liittojen kanssa (Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit) järjestää webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset.

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaarit tallennetaan, ja ne tulevat jäsenten katsottavaksi myöhemmin. Webinaarit ovat maksuttomia liiton jäsenille.

Liiketoimintasuunnitelma

Kirjallinen liiketoimintasuunnitelma eli LTS auttaa sinua jäsentelemään liikeideaasi ja kertoo, miten liikeidean käytännössä toteutat. Suunnitelman laatiminen ja liiketoiminnan huolellinen arviointi ovat hyödyllisiä ennen kaikkea itsellesi, mutta tarvitset liiketoimintasuunnitelmaa myös rahoittajia ja liikekumppaneita sekä starttirahan hakemista varten. Liiketoimintasuunnitelmaa voi hyödyntää myös esimerkiksi Soteri-rekisterin vaatiman toimintasuunnitelman pohjaksi. Koulutuksesta on hyötyä, vaikka olisit jo aloittanut toimintasi.

Jarmo Mäkelä toimii Suomen Fysioterapeuttien erityisasiantuntijana yrittäjäasioissa. Hänellä on pitkä kokemus yrittäjänä toimimisesta ja monialaisen sote-yrityksen johtamisesta.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Webinaarin linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä