Siirry sisältöön

Tapahtumat

Kokous, koulutus tai messut? Täältä löydät koko maan psykologien tapahtumat. Liitto ei ole kaikissa tapahtumissa itse järjestäjänä, ja osa tapahtumista voi olla maksullisia.

 

Jo menneiden tapahtumien taltiointeja ja materiaaleja löydät jäsensivuilta.

Vain jäsenille, Webinaarit

klo -

Sote-yrittäjän peruspaketti -webinaarisarja osa 2: Yrityksen perustaminen ja Toiminimestä osakeyhtiöksi 

Psykologiliitto yhdessä Akavan Yrittäjien muiden sote-liittojen kanssa (Puheterapeuttiliitto, Toimintaterapeuttiliitto ja Suomen Fysioterapeutit) järjestää webinaarisarjan liittojen jäsenille. Webinaarisarjassa käydään käytännönläheisesti läpi kaikki olennaiset tiedot, mitä sote-yrityksen pyörittämisessä tarvitset.

Mukaan voit tulla, olit sitten vasta yrityksen perustamista suunnitteleva, tai jo pitkään yrittäjänä toiminut. Webinaarit tallennetaan, ja ne tulevat jäsenten katsottavaksi myöhemmin. Webinaarit ovat maksuttomia liiton jäsenille.

Yrityksen perustaminen ja Toiminimestä osakeyhtiöksi

Suunnitteletko yrityksen perustamista tai oletko toiminimiyrittäjä, mutta suunnittelet yritysmuodon vaihtamista osakeyhtiöksi? Tässä koulutuksessa käymme läpi ensin yrityksen (tmi) perustamisen vaiheet, ja loppuosa koulutuksesta (n. 30 minuuttia) on omistettu osakeyhtiön perustamiselle. Voit liittyä koulutukseen siis myös myöhemmin.

Sami Lukkarinen (lakimies, OTM) on neuvonut, ohjannut ja kouluttanut sote-yrittäjiä jo yli 15 vuotta yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen liittyvissä asioissa. Samin käytännönläheisillä opeilla pääset varmasti eteenpäin!

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua. Webinaarin linkki: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä